עבירה חמורה של עובדיה יוסף !

dudisal

New member
עבירה חמורה של עובדיה יוסף !

שלום רב לדובר סניף כפר-סבא ולמר סיימון גולדמן. שלחתי לפני מספר דקות מייל לסניף שינוי המרכזי שנוסחו הוא : שלום רב, שמי דוד ואני תומך נלהב של מפלגת שינוי כבר זמן רב, הצבעתי עבור המפלגה בבחירות האחרונות לכנסת ואני מתכוון להצביע עבור רשימת שינוי בבחירות המוניציפליות בכפר-סבא עירי. נחרדתי לשמוע את ההצהרה של מר. עובדיה יוסף : "מי שלא מצביע עבור ש"ס תבוא עליו קללה" מצ"ב הלינק להודעה בתקשורת : http://images.maariv.co.il/channels/1/ART/568/951.html אני מתגאה בחוש צדק מפותח וכן בתמיכתי המוחלטת במדינת חוק וצדק. לכן, נזדעקתי לשמע הדברים הללו של עובדיה יוסף, שהרי הדברים מנוגדים לחוק : " תיקון 31 (6) המשדל אדם להצביע או להימנע מלהצביע, בכלל או בעד רשימת מועמדים מסויימת, בדרך של השבעה, קללה, נידוי, חרם, נדר, התרת נדר, הבטחה להעניק ברכה, או מתן קמיע; לענין זה, "קמיע" - לרבות כל חפץ שבעיני חלק מהציבור יש ביכולתו להיטיב או להרע עמו. תיקון 10- דינו - מאסר חמש שנים או קנס 20,000 כולי פליאה איך מפלגה כשינוי, המובלת ע"י משפטנים בכירים בין השאר, לא עלתה על עבירה זו שהיא חמורה ביותר, ויכולה להטות את תוצאות הבחירות המוניציפליות ברמה כלל ארצית ! השעון מתקתק, הבחירות בעוד יומיים, יש להגיש בג"צ בדחיפות נגד עובדיה יוסף ! בתודה מראש, מצפה לתשובה, דוד, (תומך נלהב שלכם ! ) ------ ובכן , מה עושים ?!?!

Dr Goldman

New member
שלום דויד,

אימרות השפר של הרב יוסף, ידועות לכולנו. באם הדברים שאתה מביא, מדוייקים, הרי שלכאורה, שוב עבר הרב על החוק. כידוע לך, ש"ס אינה חלק ממשלת ישראל. הציבור הרחב אמר את דברו. הציבור מעדיף את יושרה הציבורי של מפלגת שינוי, על-פני הפלגנות של ש"ס. שינוי עמדה על שלה. שליחו של יוסף בכפר-סבא, מר פרץ, גם הוא יצא בשבועיים האחרונים במתקפה חסרת תקדים, עלי, על מפלגת שינוי ועל יו"ר המפלגה, השר לפיד. מר פרץ מכפר סבא אננו יודע, מפלגת שינוי ככל הנראה תתבע אותה בתביעת לשון הרע. לגבי מר יוסף, אני בטוח שחברי בממשלה "יטפלו" בנושא. בידידות, סיימון גולדמן.

dudisal

New member
כולי תקווה

אסור לתת לדברים כאלו לקרות, אם תצטרכו עזרה, אני מוכן אפילו להגיש תלונה אזרחית בשמי... אם ניתן לדברים כאלו לקרות, אנחנו שותפים בכירסום הדמוקרטיה. מקווה שתעזור במיצוי הדין נגד המשמיצים והמלעיזים. דוד

Turquoise19

New member
הייתי מעלה אותו על המוקד..

אותו ואת כל השפוטים השחורים שלו שהורסים את המדינה הזאת. הם כנראה מאוד מתגעגעים לתקופת הגטאות, לא שרובם היו שם בכלל, כי הם ספרדים.. הם כנראה מחכים לבואה של מלחמה אחים שתביא לסופם.. ולצערי היום הזה קרב ובא..

למעלה