עבירות משמעת בשירות - כמה היה לכם?

רועי21רג

New member
עבירות משמעת בשירות - כמה היה לכם?

כמעט הבאתי בעבר נקי , בסוף משפט : דו"ח משטרה צבאית על שיער , כשהסברתי לשוטר האידיוט שהוציאו אותי יום שישי אחה"צ בגלל שהייתה כוננות שיא בצפון הוא לא האמין לי ותקע אותי חזק. מהלך המשפט: המג"ד אמר לי שאני מהווה דוגמא רעה לחיילים שתחתיי ולצעירים בגדוד(אני הייתי חייל ותיק בזמנו) , ואמר שהייתי צריך למצוא פיתרונות לבד למרות שלא היה ספר. תוצאות המשפט : 21 יום ריתוק=28 יום בבסיס על ראש השנה,יום כיפור וסוכות א'.

עבירות משמעת= משפט?

עליתי פעמיים משפט, פעמיים הייתי טובה מדיי... פעם ראשונה, ביום שחרור המקורי שלי (הייתי בקבע)- עליתי משפט על מפתח כי איזה אפס שהכרתי וסמכתי עליו לא לקח אחריות אז החלטתי לקחת אחריות. יצאתי עם אזהרה פעם שניה ביום שחרור שלי- עליתי מוקדם בבוקר למשפט אצל מפקדת ממר"ם (היא מקסימה!), המשפט היה קצת מוזר (היא אמרה לי לשבת ולא לעמוד)- החלפתי חתימות בלחץ על מירס במהלך השירות שלי, אח"כ שכחתי מזה לגמרי וכשהייתי צריכה להזדכות פתאום אין מירס (זה היה מירס של המדור)- עליתי מת"ש על 100 שקל (הייתי בטוחה שהיא תקנוס אותי ביותר אז שמחתי על המאה ובדיעבד זה חצי ממה שהרווחתי ב-4 ימים מתחילת אותו חודש וזה היה בכלל סופ"ש) היא איחלה לי אזרחות מהנה ו-5 שעות אח"כ הייתי כבר אזרחית
חוץ מזה הרקורד נקי ביותר... מוזר להזכר בזה :D

Haunted

New member
אני הייתי ילד טוב ../images/Emo13.gif

בחיים לא עליתי למשפט ולא קיבלתי ריתוק.. הדבר הכי חמור שקיבלתי זה יומיים בחזרה על הירדמות בפילבוקס.

Charo

New member
חהחה

אני מת על הקצינים שקבעו את גזר דינך עוד לפני ששמעו אותך לא איכפת להם הנסיבות, אתה תחטוף על הראש לא משנה מה קרה הייתי מפקד נסיעה בהאמר, בדקתי שהחייל מאחורה שם קסדה וחגורה ועליתי קדימה ל"קוקפיט". האידיוט מאחורה החליט שלא נוח לו לנסוע שלוש דקות עם קסדה והוא הוריד אותה, באותה שניה איזה נגד מושתן עצר את ההאמר בדק מאחורה וקפץ על ההזדמנות ללכת ללקק למפקד היחידה ולהראות לו שהוא "עצר ארוע בטיחותי חמור" ומי חטף על הראש? חוץ מאותו אידיוט שקיבל פיצוץ בראש כי עלינו על בור בכביש
עבדכם הנאמן... חטפתי 14 ריתוק למרות שזאת לא הייתה אשמתי בכלל

EmGee

New member
רפול אמר בזמנו שחייל שלא ישב בכלא הוא לא חייל

היה לי ככה: אלימות - 6 יום מחבוש רשלנות - 14 יום מחבוש על תנאי דוח משטרה צבאית על חוסר בכומתא - 21 יום ריתוק מת"ש על חוגר - 50 שקל קנס דוח משטרה צבאית על זקן - זכאי. סל הכל מלבד נזיפה היה לי משפטים עם תוצאות מגוונות :)

EmGee

New member
זה העונש היחיד

שאני חושב שהגיע לי תאמת. לג'ובניק שכל יום יוצא אז עונש מרתיע זה ים ריתוק. איזה עונש אפשר לתת למישהו שיוצא כל 18 יום?

EmGee

New member
קרביים לא מקבלים קנסות

אלא אם מדובר במת"ש וגם זה מקרה נדיר.

למעלה