עבירת מהירות - עזרה

shean3263

New member
עבירת מהירות - עזרה

שלום, יש לי רכב ליסינג מחברה. קיבלתי זימון לבית משפט על עבירת תנועה - מהירות גבוהה מעל המותר 41 קמ"ש בכביש תע"ש (כביש גהה). זוהי עבירת התנועה הראשונה הרצינית שלי בשנים האחרונות. השאלה שלי מה להערתכם מתוך ניסיוניכם אוכל לקבל כעונש? מה בד"כ מקבלים על מקרה דומה לשלי? אני יודע שזה תלוי בשופט וומיקום המשפט, אבל בכל זאת, מתוך ניסיון שלכם מה להערכתם השופט יתן לי כעונש? האם ניתן לבקש מחילה על העבירה ושימירו לי אותו לקנס? תודה רבה על כל עזרה

מה זה "רצינית"

קודם כל מה אתה מגדיר רצינית?גם חגורות והפרעה לתנועה הן רציניות. אם אני לא טועה המהירות המותרת בכביש שציינת היא 90 קמ"ש, כלומר נהגת ב-131 קמ"ש! איך אתה עוד מבקש "מחילה" זו לא ממש מהירות שלא שמים אליה לב ושהגעת אליה "בטעות" כך בבקשה אחריות! נסיעה זהירה.

shean3263

New member
זה לא פורום של "נהיגה זהירה" של הרשות הלאומית

בדרכים אם אני לא טועה! איך אתה יודע כמה פעמים נסעתי ככה.... תאמין לי הלוואי שכולם ינהגו כמוני. אחוז גבוה מהנהגים בארץ במהירות גבוהה - אני לא אומר שלא היתי בסדר אלה השאלה שלי הייתה, אם זו העבירה הראשונה שלי האם השופט יתחשב ומה העונשים שמקבלים בד"כ על עבירה ראשונה... "רצינית" -- הכוונה פעם ראשונה שלי שקיבלתי הזמנה לדין בכלל ועבירת מהירות ב- 8 שנים האחרונות אולי. אל תשכחו שלצערי כיום במדינה שלנו מתחשבים בעבירות רצח, אונס והריגה אזי אני חושב שעבירת תעבורה ראשונה שביצעתי השופט יכול להתחשב ואם לא אזי גם נסתדר...מקסימום חודש שלילה - נסע באוטובוס או אם חברים. אשמח לדעות נוספות....

Pullover

New member
בכל מקרה

לטעון שגם אחרים עושים זה הטיעון הכי פחות. בהנחה שאין לך כלל עבירות ב8 שנים האחרונות, עונש סביר נשמע כמו 30 ימי שלילה בפועל ועוד כ1000 ש"ח קנס (ולא לשכוח 10 נקודות שמתווספות לעבירה בכל מקרה). תמיד ניתן לסגור עסקת טיעון עם התובע לפני כן. ואפילו מומלץ במידה ומודים באשמה.

shean3263

New member
תודה רבה. איך אני אוכל להגיע לעסקת טיעון?

מה נדרש לעשות?

בני קהן

New member
תשובה

במידה ואתה רוצה להגיע להסדר טיעון עם תובע ( במקרה שלך זה מה שאני הייתי עושה) עליך לפנות ללשכת התביעות שבשטחה נתפסת עובר את העבירה ולבקש להגיע להסדר טיעון. בנוסף אתה יכול להגיע ביום של הדיון שלך לבית המשפט, ובבית המשפט להגיע להסדר טיעון עם התובע. מנסיון רב אני יכול לאמר לך שבית המשפט הוא כמו "שוק" והאינטרס של בית המשפט הוא שאתה תגיע להסדר עם התובע וכך לא תבזבז את הזמן של בית המשפט. יש לבית המשפט מספיק תיקים " מסובכים" והוא מעדיף לא להתעסק בזוטות.

למעלה