עבם סיגר ענק מעל פוקושימה.

hamamin

New member
עבם סיגר ענק מעל פוקושימה.

האוטנטיות של הסירטון היא מעצם היותו חלק מחדשות [0.50-1.00 שניות בסרטון] בטלויזיה הגרמנית. משהו בגודל מאה מטר אינו בלון בכל מקרה, אולי צפלין יפני ? מה אתם אומרים.

ברחה לי ההודעה.

צפלין ממש לא נראה לי , כיוון שהמקום מאוד מסוכן, וכרגע מורשים להכנס לשם רק מטוסים ומסוקים בעלי אופי ניווט מסוים. חוץ מזה, תתמקד בתמונה ותבדוק - צפלין הינו מעגלי ובסרט זה קשה לומר שזה דומה לצפלין ידוע ומוכר.

אם עבם אז איך אפחד לא ראה אותו

איך יכול להיות שמשו בגודל 100 מטר מסתובב שם ואפחד לא ראה אותו ולא אמר כלום ואיך יודעים שזה 100 מטר ולא 10 מטר

יש מאות סרטונים אמיתיים, ראית פעם ...

את אחד הערוצים בטלויזיה בישראל מראה את הסרטונים מסבירה עליהם?

אף פעם לא היה כזה דבר

זה לא איזה אור קטן שמישו ראה זה משו ענקי שרואים אותו המון זמן אז איך יכול להיות שאף אחד לא אמר כלום ואין אף עד שראה את זה ושום דבר והנה עשו שמח על העבם בירושלים אז למה פה על עבם ענקי לא אומרים כלום וחוץ מיזה זה לא הטלויזיה הישראלית שלא אמרה כלום זה הטלויזיה היפנית ואף אחד בעולם לא אמר כלום

מי אמר שהם חייבים?

המדיה הולכת בעיקרה לפי הזר הטבעי (ההמון). לא כל דבר חייב להכנס לחדשות, גם אם נסכים שזה חשוב. עב"מלוגיה הינו תחום חשוב, אבל אתה לא רואה את זה מסוקר בחדשות. ועם התחום מגיעים העדויות, הצילומים או הסרטונים.. וזה לא תמיד מגיע לחדשות או למדיה ההמונית (זה לא מביא מספיק רייטינג
).

hamamin

New member
מילא רכבת,תולעת ?

זה צילום משלושים ק"מ והכי סביר שזו רכבת. צחקתי ולכן עניתי. [תולעים על מצלמות אוויריות ,נחמד]

ממתי חברות חדשות

מתעלמות מלכלוך על המצלמה, שלא לדבר על תולעים !? זה באמת מקרה שטרם הצלחתי להאמין שאפשרי שיחשבו על זה. מקורי לגמרי, אני מודה

במידה וזאת רכבת (יפנית)

המהירות שלה איטית להחריד, ביחס לשאר הרכבות היפניות - שהן במהירותן יכולות להגיע לכ300 קמ"ש בממוצע. וכמובן, שלא לשכוח את העובדה שכמעט ולא נמצא רכבות על הרים, רכבות נוטות להכנס אל תוך ההר, כאשר עושים להן מנהרות.

רציתי להוסיף.

כרגע אין סיכוי, ואם היה, היה שואף לאפס נקודה אפס משהו .. שמישהו יאשר נסיעת רכבת נוסעים לפוקושימה. אם אתייחס לדיון שהעלת - זאת לא פעם ראשונה, שישנו עב"מ מעל מתקן אטומי. באחת הפעמים שיצא לי לקרוא מאמר על זה, נקרא שלאחר שנראה עב"מ, החומר הרדיואקטיבי של ראש הנפץ, איבד את הרדיואקטיביות ובעצם, הפצצה חדלה מלהיות שוות ערך. השאלה היא, לאחר כל כך מקרים רבים בהם נצפו עב"מים, ובין שלל העדויות בהן תואר מה קרה לאחר שהעב"מ הופיע, למה הפעם לא קורה דבר בכדי לעצור את הפעילות הגרעינית. בנתיים, פרטים טכניים כמעט ולא מגיעים, ולא ברור לי למה. אם יש למישהו פרטיים טכניים חדשים הנוגעים לכורי האטום, לא להסס להעלות אותם

apache64a

New member
יכול להיות גם רכבת שרחוקה יותר....

הכל בפרופורציה של התמונה. למה כמו תולעת? כי יש כנראה טשטוש בצילום בגלל תנאי הצילום. אוויר, חום ורוח יכולים להשפיע על איך שהצילום נראה ועל האובייקט בצילום.

למעלה