עברה בראשי מחשבה והייתי שמחה לדעתכם

Gali04

New member
תמיד אפשר להיכנס בניק אחר, אבל....

הנהלת הפורומים יכולה במקרים חריגים לחסום את האיי פי של הגולש הבעייתי ואז לא משנה מאיזה כינוי הוא נכנס הוא פשוט לא יוכל

Gali04

New member
לאתר בסדר גודל כזה כמו תפוז

ישנם יישומים לגילוי שרתי פרוקסי.
יש להם כלים להתמודד עם כל האפשרויות של התחמונים.
הם גם יכולים לעלות על היסטוריית החלפת ניקים והחלפת דפדפנים.
השמים הם הגבול.
לא מדובר באתר שולי.

הבנתי עכשיו

כל אחד יכול להשתמש בפרוקסי? זה בתשלום? איך מפעילים את זה? זה כמו גלישה בסתר?

נראה לך שאני אוותר עליך?!

אני פשוט מאמינה הכוחות הטמונים בך שיאפשרו לך להרשם לתפוז, נניח בניק כמו "123" למשל, ולהמשיך להיות כאן איתנו ולסגור לי את החורים בגלקסיות

טוב, נתחיל בזה:

זה אימוג'י שאומר "הממ... לא כל כך נעים לי..."
לדוגמה: "אני מנסה להתבדח על מישהי בצורה נחמדה ולא נראה לי שאנחנו קולטות זו את זו, כי ההומור שלנו נוסע ברכבות מקבילות ."

לא, זה בסדר, פשוט נראה לי שקצת פספסנו זו את זו.

או שזה רק נדמה לי בהעדר אפשרות לקרוא את הטון שלך.. .
לא משנה, הכל בסדר.

בילי79

New member
עברה בראשי מחשבה והייתי שמחה לדעתכם

אולי בינתיים כל עוד אין מנהל קבוע, מוטב שלא תהיה אפשרות כתיבה ללא הרשמה?
ומצד שני, חלק מהכותבים הקבועים כאן הם עם כוכביות
וביטול אפשרות כתיבה שכזו היתה משפיעה עליהן, אבל גם שומרת, במידה מסוימת על אפשרויות הכתיבה בפורום, ומאפשרת לאתר ולחסום ביתר קלות אנשים שעוברים על הנהלים שבו.
מעניין אותי מה אתם חושבים. ובמיוחד דעתן של הכותבים בכוכביות.

Gali04

New member
פרוקסי הוא שרת שמאפשר אנונימיות

על ידי שימוש בשרת פרוקסי מזהים את כתובת ה־IP של שרת הפרוקסי במקום את כתובת ה־IP של הגולש עצמו. במקום לבקש ישירות את כתובת האתר (נגיד של תפוז) מספקית האינטרנט (כמו שאנחנו עושים בכל חיבור לכאן), אנו מבקשים את כתובת האתר משרת צד שלישי (הפרוקסי) והוא מעביר לנו את כל הנתונים מהאתר שחסמו אותנו. כך ה-IP שמולו אנו מנהלים תקשורת הוא ה-IP של הפרוקסי ולא ה-IP של השרת של האתר החסום.
&nbsp
להחליף מחשבים נראה לי לא כ"כ ישים וכשנכתוב ממחשב אחר במוקדם או במאוחר יבינו שמדובר באותו גולש חסום אז יחסמו שוב.
&nbsp
בהחלט ניתן להתגבר על חסימות IP באמצעות

אאוץ'

את כאילו מסבירה עכשיו לאסקימוסי על החיים בערבות אוסטרליה!
&nbsp
או במילים אחרות: לא הבנתי כלוםםםםםםםםםםםםםם

אני בעד!

גם אם עקרונית ניתן להתגבר על חסימות בדרכים שצוינו כאן, עדיין - זה דורש מאמץ מסויים, וככל שהמאמץ הנדרש יגדל - כך יקטן הסיכוי שמפרי הסדר השונים ירצו להשקיע אותו רק כדי להציק.

ולשם השוואה: גם סורגים ניתן לפרוץ

וגם דלתות רב בריח, מנעולים וכספות.
אבל כיוון שהדבר כרוך בקושי ודורש ידע ומומחיות - האמצעים האלה עדיין מצילחים להפחית את הסיכוי לפריצות.

למעלה