עברה כמעט שנה מהניתוח -

ronnymp

New member
עברה כמעט שנה מהניתוח - ../images/Emo65.gif

ב-29 לחודש תמלא לה שנה אני ממש מאושר מהתוצאות - למרות כל הבלגנים שהיו בדרך . אתמול הפתעתי את עצמי - ודוקא לרעה -
וזה היה בדמות סטייק בפיתה - שסיימתי אותו עד תומו (פיתה שלמה - ומלאה) -
מפחיד שזה עבר , ומפחיד לא פחות שיש לזה מקום - אי שם בקיבה המשופצת ולהזכירכם - אני עברתי מעקף קיבה (שם ממש מקטינים אותה פיזית) אז אני קצת בשוק - ושוב העיניים ניצחו במאבק -
אז שיהיה לכולכם יום נפלא ממני המבואס - רוני

שלגיה**

New member
רוניל´ה

ואני חשבתי שאתה עושה סיכום קצת יותר חיובי אחרי השנה הזו ...אבל אני אחכה ל-29 לחודש ... סיכום עם סטייק בפיתה כנצחון העיניים על על הקיבה...עצוב אבל מי אני שאתן לך נו נו נו בראש? אני מניחה שנתת לעצמך " נו נו נו" אם אתה מבואס מזה... אם הגעת לסטייק בפיתה אני מניחה שניסית כבר דברים פחות גרועים לא ? (סברינה למשל???) בריאות,רק בריאות ! תחשוב על זה ! בכל פעם שאני אוכלת מהר (וזאת הבעיה העיקרית והיחידה שלי..מי היה מאמין..) אני מבואסת וכועסת על היצר והעיניים שלי שטורפות את האוכל עוד לפני שאני מכינה אותו !! ואז אני מדמיינת שהטבעת לא בסדר ושהפאוצ´ שלי גדול יותר מהקיבה של היפופוטם...ואז אני צריכה לעשות עוד ניתוח...ברררררר....מפחיד! טוב מה אני מכניסה אותך לדמיונות הפרועים שלי... יום טוב ותרגיש טוב !! שלגיה

מירי,

New member
רוניייייייייי

נו , אני כבר יודעת שאתה בודק עד כמה אפשר.... זהירות! ווואוו - כבר עברה שנה?????
אתה יכול לשלוח לי לדואל את הפלא של גל?

רוייקו

New member
רוניל´ה, ניראה ששוב הטבעת נעלמה

פיתה שלמה ?? ועוד עם סטייק ??? מאאאשששאאאללללהההה !!!! ראבי, אתה יכול לפרוץ בונקרים. מה יהיה, תגיד ? שלא תרחיב את העסק. תצטרך שוב ניתוח.

RomiVais

New member
רוני - אל תתבאס!!! ../images/Emo24.gif

קודם כל מזל טוב על יום הולדת השנה!! אני חושבת שאתה יכול רק להתגאות במה שהשגת בשנה הזאת, ותראה את הסטייק בפיתה כ"נפילה" שלא תחזור, הרי עכשיו אסור לאבד את ההישגים הכבירים!! הבנתי גם שאתה מנסה דברים, אני חושבת שכשמנסים משהו, בשלב מסויים נצליח, גם אם זה לחיוב וגם אם זה לשלילה, ובמקרה זה, זה לשלילה, אז אולי עדיף להימנע מהניסיונות??? לא עדיף לחיות במחשבה שאי אפשר? בכל מקרה, אני בטוחה שתצליח לשמור.
ושיהיה לך יום נפלא, רומי

lir42

New member
רוני אל תתבאס - השמיים עוד לא נפלו ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

למעלה