עברה לה ככה שנה!!

meirav69

New member
עברה לה ככה שנה!!

היום ממש עכשיו לפני שנה איבדתי את שני עוברי, צירים כאבי תופת, זירוז ולידה מוקדמת. קשה להאמין שעברה לה ככה שנה, אני ניסיתי שוב להכנס להריון בטיפול של החזרת מוקפאים אך ללא הצלחה. הכי קשה לי זאת העובדה שהיום הם אמורים היו להיות בערך בני חצי שנה או קצת יותר, שניהם היו תקינים לאחר הלידה (בנתיחה שלהם). כל כך חבל לאבד משהו כל כך יקר, קשה לי עדיין אבל אני כל הזמן מתנחמת במאיה שלי שהיא כבר בת 3 ובכל זאת רוצה עוד ילדים ללא הסבל הנפשי וגם הפיזי שכרוך בלהביא אותם, לילה טוב לכולן, מירב ויזר

מצטערת ../images/Emo7.gif

גם לי זה קרה לפני שנה.... אפילו קצת יותר.... גם עם תאומים, בן ובת. לא נתנו לי זירוז.... הצירים פלטו אותם החוצה ממני בשבוע 22. ככה כתבו הרופאים בדוח לאחר האישפוז: "פלטה שני עוברים". לא היה שום דבר לא תקין איתם, הכל היה ביגללי ובגלל הרחם שלי לכן לא רציתי שיציקו להם יותר. לא רציתי נתיחה. למה? הרי זה לא יחזיר אותם בחזרה. אינני יודעת מדוע את עשית את הנתיחה, בלי חלילה לפגוע או לעורר אשם כלשהו. סליחה. הייתה לי אפילו חברה שהייתה בהריון ביחד איתי. היא חוגגת לתאומות שלה כבר שמונה חודשים... אולי יותר... אולי פחות.... מנסה לא לספור. טוב שיש לך במי להאחז וממי לקבל כוחות. מאיה שלך. לי אישית אין. זה היה ההריון הראשון שלי.... ואני מקווה שלא האחרון. אני עוברת טיפולי הפריה. אבל פגעו לי ברחם בגרידה שלאחר הלידה ועכשיו אני עוברת ניתוחי היסטרוסקופיה לנסות לתקן את הנזק כדי שאצליח (אני מקווה) להרות שוב. הלוואי שיכולנו למלא את החלל שנוצר מהר יותר. הלוואי. אני יודעת בדיוק מה את מרגישה רק שהיום אני לא טובה במילים כי מחר אני עוברת ניתוח חמישי ברחם. מקווה לטוב. שיהיה לך שבוע ניפלא. שבוע כפי שאת רוצה!!! שלך תמיד. סאני.

תמי ס

New member
תאריכים קשים

לכולנו יש תאריכים קשים, יום הפסקת ההריון, יום הלידה המשוער, היום שבו נודע לנו שלא יהיה המשך להריון ההוא, תאריכים תאריכים, וכולם כל כך כואבים, כל כך חלק מאיתנו. והחיים בחוץ ממשיכים, ואלה שהרו איתנו כבר ילדו, ואצלם הכל ממשיך כמו שהיה צריך להיות, וכל כך קשה לראות את הילדים שהם בגיל שבו היו צריכים להיות היום הילדים האבודים שלנו. אל יאוש, זה יגיע, במוקדם או במאוחר, אני מאמינה שעם כל כך הרבה רצון הרי לא יכול להיות אחרת, זה חייב לבוא. מאחלת לך מירב שתהרי במהרה, לא על מנת לשכוח (כי אי אפשר) אלא כי את כל כך רוצה ומגיע לך ילד נוסף, ואני מאמינה שיהיה לך האושר הזה. ולך סאני, אני מחזיקה אצבעות להצלחת הניתוח מחר, ואל תאשימי את עצמך, המשפט "בגללי ובגלל הרחם שלי" הוא קשה, אל לך להאשים את עצמך, דברים כאלה קורים, ולצערנו אין הסברים, נקודת האור שאת יכולה לראות היא שלפחות הרית פעם אחת ולכן סביר שתוכלי להרות פעם נוספת, והרפואה מתקדמת, והרופאים מודעים לבעייה שהייתה אצלך ולכן ניתן יהיה לעזור לך להמשיך את ההריון הבא עד לסיומו האופטימי, (ואני מכירה בחורה עם מקרה מאד דומה שהרתה לאחר מכן פעמיים וילדה בזמן). הלוואי, הלוואי שתצליחו שתיכן במהרה.

הלב נשבר, מירבי

אני עוד זוכרת את חיוכך הקורן מהמפגש ההוא, ואת האופטימיות שלך. רוצה לשלוח לך כוחות, וגם הרבה אהבה ותקווה שלחתי לך מסר אישי.

למירב ...../images/Emo41.gif../images/Emo140.gif

מירב היקרה...
כל כך מבין את תחושתך....כן, התאריכים והמחשבות של "אילו...". ה"אילו" הזה הוא כה משמעותי... אילו ההריון היה מוצלח... אילו הוא היה נולד... אילו ואילו ואילו... מאחל לך כל טוב שבעולם, וכי התאומים ישלחו אלייך, לבן זוגך ולמאיה החמודה אח/ות/ים בקרוב שימלאו את חייכם באושר
ממני, תמיד איתנו

למעלה