עברה עוד שנה..צריכה רעיון למתנת יומולדת לחצי

doritle

New member
עברה עוד שנה..צריכה רעיון למתנת יומולדת לחצי

בן 37.. כבר עשיתי: חפש את המטמון,לנסוע לצימר ובדרך שמענו קלטת עם ברכות של החברים וכדו' מסיבת הפתעה - לא נראה לי שהוא יאהב.. תודה מראש

KarinDi

New member
קשה קשה

הגברים האלו!!! ספורט אתגרי יכול להתאים?! צניחה, טיול סנפלינג, נהיגה במכונית מירוץ וכו'? סדנה: נגינה (להרבה גברים יש בסתר ליבם פנטזיה של גיטרה או תופים), נגרות, אלכוהול, בשר טיול ג'יפים מסג' ספרי לנו קצת עליו...

doritle

New member
הוא חמוד.... ../images/Emo13.gif

וקצת "חלוד" (מבלה יותר בעבודה מאשר בחדר כושר..ליתר דיוק, רק בעבודה ולא בחדר כושר) , אז אני לא בטוחה שספורט אתגרי יתאים עכשיו... נהיגה במכונית מרוץ - יש באזור ירושלים או במרכז? (ואם ירד גשם - זה לא משבית את המסלול?) הוא אוהב לראות משחקי כדורגל. אולי לקנות לו ולחבר כרטיסים למשחק? (יש בכלל משחקים עכשיו?! אני לגמרי לא מתמצאת בעניין..) נגרות - לא מעניין אותו (לצערי הוא לא איזה "הנדימן"...), בשר - הוא מאד אוהב...איזו סדנה יש בנושא? הייתי רוצה לעשות משהו שגם אני "ארוויח" ממנו בילוי...

KarinDi

New member
פרטים

לגבי ספורט אתגרי- יש ענפים שממש לא דורשים כושר כמו צניחה חופשית או מצנח רחיפה...אבל את מכירה אותו ויודעת אם הוא יתלהב או לא נהיגה במכוניות מירוץ- יש בבית שמש, אני אוכל לשלוח לך פרטים במסר, אין לי מושג לגבי גשם- ממש ממש לא יודעת... לגבי כדורגל- גם אני לא יודעת, שווה להתייעץ עם חבר לגבי בשר- יש סדנאות בישול בשר, עם המון המון טעימות...זה נשמע לי בילוי זוגי מוצלח, וכל הגברים שאני מכירה שעשו את זה ממש נהנו, חלקם אפילו התחילו לבשל קצת בבית :). כמובן שאפשר גם לארגן ארוחת שף על טהרת הבשר, אבל אני מניחה שזה יהיה יקר יותר (יש שף שמגיע הביתה ומבשל ארוחת מלכים...)

KarinDi

New member
ביום רביעי

אח שלי הוא בעל הניסיון שם, ואני אקח ממנו את כל הפרטים הוא עובר דירה ביום שלישי, אז רק ברביעי יתפנה ואז אשלח לך

למעלה