עברה שנה
בואו ונדליק

maxcalifornia

New member
עברה שנה ../images/Emo70.gif בואו ונדליק ../images/Emo16.gif

ובאותה הזדמנות, אני מכריזה על תחרות העונש היצירתי ביותר לבן הבליעל שדאג להופיע תחת חלון ביתי לפני שנה בדיוק. אגב, אני מניחה שיש לו גם בנות, צעירות....

Gixxer600®

New member
מוש מה אני הכי אוהב../images/Emo35.gif

ללכת מכות נכון
לא הלכתי מכות כבר שנים... הזבל נופל לידיים שלי זה כמו לפול על רוטווילר שלא אכל שבועיים (למרות שאני יותר דומה לפיטבול) ולגבי בנותיו אני נמנע מלפרט מסיבות ברורות

mendev

New member
עונש מתאים...

היות וג'ורג' החוקר בשב"כ יצא לגימלאות (אבל תשאלו את דיראני איך הוא עובד), אני מציע את הצעדים הבאים: א. גילוח שיער בכל הגוף בעזרת סכין גילוח קהה שעברה טיפול מקדים במחלקת המחלות חסובות המרפא של המכון הביולוגי בנס ציונה. ב. הצמדה של אלקטרודות למקומות אינטימיים בגוף (הבחירה בנקודות על ידי צוות שופטים ממרתפי הקג.ב. לשעבר בשיתוף עם המשטרה החשאית הסינית) ג. חיבור לגנרטור הראשי של תחנת החשמל המרכזית של ניו יורק. ד. הליכה בשכונת העוני השחורה של לוס אנג'לס עם השלט "i hate niggers" וכובע של ה-KKK. ה. הצנחה במוקעטה עם ביגוד של תנועת כך ו. (אם עדיין חי) ביקור בקריית ארבע לבוש במדי המשטרה הפלסטינית. ז. ואללה אם נשאר ממנו משהו.. שימוש כמטרת אימונים בבסיס כלבי התקיפה של צה"ל. ח... עוד משהו ???

mendev

New member
לא יפה...

נעלבתי בשם התלמיד... מנהל הפורום אני מבקש לחסום במיידי !!!

mendev

New member
לא יפה...

נעלבתי בשם התלמיד... מנהל הפורום אני מבקש לחסום במיידי !!!

נדבקת מהראיס??../images/Emo12.gif

גם אתה התחלת לגמ..גמ..גמ..גמ..גם???? אינעל העולם יא ג'יקסר,הם יגמרו לנו בסוף את המצבר!

MoRunner

New member
../images/Emo16.gif

איחולי מוות בייסורים איטיים וקשים (לאחרונה שמעתי על שיטה בה מחדירים מפוצצים את הראות מאוויר לאט לאט לאט...) מעבר לכך את בנותיו הצעירות הייתי שולחת עם אימן לרוץ באיזה פארק אנסים בארה"ב...

Cobe1982

New member
אפשר לתת לחבר שלי אייל לשיר לו.

אבל בקטע כזה של שעות, כמו בתפוז המכני... אייל שר ממש רע. אם אפשר לקרוא לזה לשיר...

Cobe1982

New member
אפשר לתת לחבר שלי אייל לשיר לו.

אבל בקטע כזה של שעות, כמו בתפוז המכני... אייל שר ממש רע. אם אפשר לקרוא לזה לשיר...

למעלה