עברו כמעט חודשיים של גהנום

עברו כמעט חודשיים של גהנום

אם אתם זוכרים נכנסו לפורום לפני הרבה זמן לאחר שגילו לנו בבדיקה שלתנוק יש בעיה של קלאב פוט. עשינו גם בדיקה של מי שפיר ויצא תקין. נשאר לנו כרגע עוד חודשים ללידה . ומחכים גם ליעוץ של האורטופד. יש לנו שאלה שלא קשורה ישירות לתינוק האם יש אמא או אבא שחזרו לאחר שלושה חודשים לעבוד כרגיל או שזאת בעיה ? אנחנו גם מקווים לפגוש אותכם בקרוב . גלבוע ואסתי

סופרביטל יקרה

קודם כל, תסבירי למה גיהינום? בגלל החרדות והחששות? חבל שלא הייתם כאן בפורום והיינו עוזרים לכם להפיג את החששות. בכל מקרה, לגבי עבודה. בעיקרון, בחודשים הראשונים צריכים להיות כמעט מדי שבוע או פעם בעשרה ימים בבית חולים להחלפת גבס ולפיזיותרפיה ולכן תמיד יש יום שמפסידים או יום שמתחילים בו מאוחר את העבודה. זה אפשרי ורוב האנשים ממשיכים לעבוד תוך כדי ההתמודדות הזו. אין צורך להתפטר מהעבודה בגלל דבר כזה, ממש לא!!! מה שכן, אני הייתי צמודה לטל שנה שלמה ואחר כך הייתה מטפלת. במקביל אני עצמאית ולכן לא הייתה לי בעיה להתפנות לטל מתי שהוא נזקק לי כי אי אדון לעצמי אבל צריך לגייס את כל הכוחות והמשאבים ואם יש סבתא שיכולה לעזור בתקופה הראשונית הזו, זה יכול להיות נפלא. בהצלחה ואל דאגה, יעל

האמת שאת שלב הגבסים...

עוברים בחופשת לידה, ואז אין צורך להפסיד עבודה

כמו שיעל כתבה, באמת חבל שלא כתבתם

כאן יותר. היינו יכולים לדבר בטלפון, לעודד ולתמוך. אתם יכולים להתייעץ עם עוד זוגות בהריון. ההריון אמור להיות חויה כל כך חיובית. אני מקוה שעכשיו ששללתם בעיות בריאותיות נוספות אצל התינוק תוכלו להרגע ובאמת להנות עם כל תזוזה שלו. מתקיים מפגש ביום שישי הקרוב אצלינו בירושלים. אם תוכלו לבוא זה יהיה נפלא! אנא כתבו לי מסר וארשום לכם את הפרטים. לגבי החזרה לעבודה. אשמח להפנות אתכם לדבר עם הורים שחזרו לעבודה. למשל זוג שילדת הק"פ שלהם היא השישית
. גם ADOUSHI - איהאב ומהא השאירו את לידיא אצל מטפלת ואיהאב בטח יוסיף. בשלושת החודשים הראשונים צריך כמעט כל שבוע להחליף גבס, טוב שיש חופשת לידה. אח"כ הייתי ממליצה עוד כשבועיים להתרגל להנעלת הנעליים ולהסתגלות שלכם ושל התינוק אליהם. וזה הכל. חיים עם ק"פ. חיים טובים, שמחים... טוב שחזרתם לכתוב יום נפלא
ו
עידית

Adoushi

New member
גלבוע ואסתי

שלום לכם, מקווה שהימים הבאים יהיו יותר קלים ממה שעבר. ואני בטוח בבוא העת, כשתראו את ילדכם..תשכחו את הכל, כל הכאב, כל מה שעברתם..יהיה לכם אושר אמיתי שאף פעם לא הרגשתם כמוהו. לגבי עבודה, כן, אפשר לחזור לעבודה אחרי שלושה חודשים. מהא, אישתי, חזרה לעבודה כשלידיא הייתה בת שלושה חודשי. מבחינת הטיפול..אחרי שלושה חודשים אתם כבר בשלב הנעליים שהתינוק מסתדר איתם במהירות..בקיצור אין מה שיעכב אותכם לחזור לעבודה. אני מאוד ממליץ לכם להגיע למפגש אצל הכדורים (עידית ועודד ואושרי) עדי שתירגעו ותראו את המקסימים שלנו. יום טוב

אני כנראה חוזרת... ../images/Emo10.gif

או שלא . עוד לא החלטתי (נשאר עוד חודש לחופשת לידה)

נשמח מאד לשוחח אתכם-הסירו דאגה מלבכ

לא נחזור על מה שכולם כבר כתבו-אבל באמת שאין בעיה להתמודד עם הקלאב פוט רק צריך אמונה שהכל יסתדר בסוף. את כל הטיפולים הראשונים עברה אפרת בליווי אמא שלה, כי אבא הלך לעבודה וכשהיתה בת ארבעה חודשים, כבר נכנסה למעון עם הדניס בראון על הרגליים ולמרות כל הדאגות ההתפתחות המוטורית שלה היתה פשוט מפליאה. ( שכחתי לציין שאמא חזרה לעבודה במשרה מלאה ). וכאמור- אפרת היא בתנו השישית... אז באמת נשמח לשוחח אתכם טלפונית ולעזור בהפגת החששות ו/או החרדות. תוכלו לשלוח אלינו מסר ואנו נחזירו אליכם עם מס' הטלפון שלנו.

תודה אתם ענקים

עברו אלנו חודשים של סיוט ארוך אני כמעט שבחודשים האלה ישנתי אולי בלילה שעה אחת כל יום לצערנו לא נוכל להיפגש איתכם השבוע. אז מקווים להיפגש איתכם בפעם הבאה גלבוע ואסתי דרך אגב התינוק בועט כל הזמן ובמיוחד שאני שם יד על הבטן של אסתי זה מדהים. סוף סוף אפשר להנות מההריון בכיף.

למעלה