עברו 20 יום, מה עכשיו?

mluggy

New member
עברו 20 יום, מה עכשיו?

שלום, לפני כ-20 יום פתחתי תיק בהוצל"פ ע"ש חייב שנתן לי צ'ק שחזר. מה בדיוק קורה עכשיו? תודה.

20 יום לאחר ביצוע המסירה

אתה צריך לוודא כי חלפו 20 יום מהמועד בו קיבל החייב את מסירת האזהרה ואם לא הוגשה כל התנגדות תוכל לפעול בהליכים

mluggy

New member
מה ההליכים בדיוק?

נראה כי לחייב יש מינוס לא מבוטל. קשה לי לראות עצמי שולח אליו מעקלים הביתה, לדוגמא. בכל מקרה, התקשר אליי בחור שהזדהה בתור מנהל חובותיו, והסכים להתפשר על 70% מגובה החוב. לדבריו- ייתכן ומדובר בהליך של חודשים וחבל לי על הזמן. מה דעתך?

קח ההצעה וברח

כי עו"ד היה גובה ממך 25% + מע"מ מסכום החוב. אז ההצעה בעצם מעמידה אותך במצב לא רע, אם ההצעה היא לתשלום במזומן. אם מוצע הסדר בתשלומים, זה לא מציאה.

משא ומתן

אם תקבל את הצעתו האם תייסר את עצמך כי הפסדת 30% סכום של 1,500 ש"ח יתכן שאם תבצע הליכים תוכל להלחיץ ולהעלות את הסכום ואולי לגבות אותו כי יש כאן רצון ויכולת תשלום ( כך נראה לי ) ואולם מאחר והדבר כרוך מבחינתך לפחות בהקצאת זמן נוסף ואולי טרדה מיותרת יתכן כי עדיף במקרה זה לקבל את ההצעה

mluggy

New member
החלטתי ללכת על זה

אכן הפסדתי 30%, אבל חייבים להתפשר. לא ראיתי את עצמי שולח מעקלים או פועל משפטית באופן חריג מדי.. אגב, הבנתי- שאם לא בוצעו הליכים כלשהם, ניתן לקבל החזר על האגרה ששולמה. מה ניסיונך? המון תודה!

למעלה