עבריין שלא רצה למסור פרטים,עבירה?

roymas

New member
עבריין שלא רצה למסור פרטים,עבירה?

שלום, שלשום מישהו נכנס ברכבי מאחור בעת עמידה בצומת.הפגוש התעקם קצת מאחור. העניין הוא שהנהג לא רצה להזדהות ולמסור פרטים. רשמתי את מספר הרכב שלו,מה אפשר לעשות? אני לא מתכוון לוותר לנהג הזה, מסוג האנשים הקרימינלים שחושבים שכולם פראיירים ואם הוא צועק אז הוא צודק האם החוק אומר שהוא חייב למסור פרטים? אם אגיש תלונה במשטרת התנועה הם יעשו משהו עם זה? תודה אזרח שומר חוק שנמאס לו מקרימינלים על הכבישים

Sea Urchin

New member
כדאי שיהיו לך עדים

מה הסיפור של הנהג הזה? הוא משלם את הנזק מכיסו? עליו למסור פרטים אישיים + מס' פוליסת הביטוח. או אולי אין לו ביטוח. נסה לפנות למשטרה לראות מה הם יכולים לעשות בנדון.

eitan-as

New member
להגיש תלונה במשטרה

תפנה מיד למשטרה להתלונן נגדו עם כל הפרטים שיש לך - מס' רכב, סוג, צבע, תיאור של הנהג אם יש לך, מיקום ותאריך התאונה וכל פרט אחר שיש לך. מבחינת החוק, הוא היה חייב למסור לך את הפרטים שלו, ואי מסירתם מהווה עבירה על החוק. אני לא יודע להגיד מה המשטרה תעשה בעניין הזה - מקווה שלא תסגור את התיק "מחוסר עניין לציבור" (שזה דבר שבכלל לא צריך להיות. אני חלק מהציבור וזה מאוד מעניין אותי). כמובן, אם יש לך עדים, זה יעזור מאוד. במידה ואין לך עדים זו יכולה להיות בעייה מבחינתך, אבל אני מאוד מקווה שהצדק יצא לאור והמנוול יבוא על עונשו. איתן.א.

למעלה