עבריינות הנוער בעיר שוברת שיאים

cobainos

New member
עבריינות הנוער בעיר שוברת שיאים

כותרת ב"הארץ" (בית של שמאלנים,מה לעשות...) מהיום: 4 חבורות של עברייני נוער נעצרו בראשל"צ תוך שבועיים... פרצו לבתים ע"י שכפול מפתחות לפי הטבעה בפלסטלינה,שדדו פלאפונים וחפצים אישיים במכות..מה לא?4 חבורות בשבועיים,הכל בעיר שלנו... מפחיד,לא? כל הכבוד למשטרה על המבצעים אבל מה לעשות כדי שזה לא יהיה ככה?

חןשסק

New member
אמאל'ה...

הממ כל הכבוד למשטרה... ובשביל שזה לא יהיה ככה צריך לשנות משהו במערכת החינוך, לשים גבולות ולהפחיד... הרבה מהנוער מרגישים חופשיים מדיי ושמותר להם הכל אז זה מה שהם עושים... עצוב שזה ככה..

חןשסק

New member
בעצם... לא יודעת אם זה כל כך קשור

למערכת החינוך, אבל צריך לעשות שינוי גם שם... אתמול באו עשיתי בבצפר שלי הדרכה בבצפר לתלמידים מהחטיבות, חטפתי הלם ממה שאמור להגיע. אני קוראת להם - הדור הורוד
מפחיד...

cobainos

New member
קשור גם קשור

אבל לא רק לחינוך בבי"ס,לחינוך שההורים נותנים...אנשים זבל וחארות מגיעים להיות הורים בימינו..חבל שאין הגבלה על זה... וכן,אין מספיק הרתעה וחינוך גם בבתי ספר בקיצור..המצב רע

amickyaa

New member
אתה חושב שקל לחנך ????

אתה טועה.......קשה מאוד לחנך,הילדים מושפעים אחד מהשני במיוחד מעיקרון העדר.............. ככה זה היה אצלי כשהיה בית ספר ולא בצפר
תאמינו לי עשינו מה שרצינו אבלללל........לא היתה אלימות כזאת,מכסימום היו חונקים קצת אחד את השני.......לא סכינים לא דוקרנים ולא אלכוהול......היו זמנים....

cobainos

New member
זה לא קשור אם קל או קשה

דברים כאלה לא צריכים להיות

yehuda101

New member
הכל מתחיל בבית

מי שלא חינכו אותו בבית, בבית הספר לא יצליחו. לבתי הספר פשוט אין כלים לחנך את התלמידים.. הפתרון הוא עונשים כבדים יותר מצד המשטרה או לשלוח את החבר'ה האלה לפנימיות צבאיות.

Guy Schlesnar

New member
לא מסכים

הרבה פעמים עבריינים הם לא רק אלה מבית עני או עם חינוך רע,אלא בתים עשירים עם חינוך מצויין. זה יותר תלוי בילד ובהשפעה שהוא מקבל מהסביבה. הבית במקום שלישי.

cobainos

New member
לא בדיוק

אם מחנכים ילד בגיל קטן לכל מיני דברים,הוא מפנים תערכים האלה טוב טוב... עובדה שמאותה סביבה שיוצאים ממנה נגיד,5 פושעים,יוצאים גם הרבה אנשים נורמאליים...זה קשור לסביבה,אבל הבית במקום הראשון

cold fire1

New member
בית עשיר= לאוו דווקה אומר בית טוב

אם ראית את הסרט "בז" היית מבין... ואם לא ראית אני ממליץ לך בחום לראות סרט מעולה

yehuda101

New member
בית עשיר = הזנחה

ההורים לרוב עסוקים בעבודה, אנשי קריירה, הילדים רוב הזמן נמצאים אצל מטפלת שלא איכפת לה מהילדים. הם לומדים לקבל כל מה שהם רוצים כי יש להם כסף, אבל יש דברים שכסף לא קונה.. וכאן מתחילות הבעיות. רועי חורב למשל שרצח את אסף (לא זכור לי שם משפחתו), בא מבית משכיל ואמיד.

Hii BiTcH

New member
האמת? זה סתם משפט מעאפן

את\ה סתם מכלילה כל העברינים האלה בפנימיות או משו יכול להיות להם בית נורמלי ואפילו טוב אבל הם פשוט לא הסתדרו שם

Baba Roy

New member
לא הכל בא מהבית...

התדמית של בן אדם נוצרת מהחינוך שהוא מקבל בבית, אם כי להורים אין שליטה מלאה על הילד וגם לא יכולה להיות כי תפקידם של הורים לכוון את הילד להיות חיובי וללכת בדרך הישר.. בן אדם מושפע מהחברה בעיקר מהדברים שהוא רואה ולומד ומנסה לחקות את החברה, ויותר קל לו ללכת איתם כי ככה הוא מסתדר הכי טוב, וכמובן שאין מעצורים בבית אז הדרך מאוד למטה.. וקשה לטפס חזרה.. עוד אלמנט חשוב הוא האכיפה של החוק בארץ שלדעתי היא על הפנים.. שאנשים מחליטים להכנס לפשע הם לוקחים בחשבון את העונש שהם עלולים לקבל אם הם ייתפסו, והעונשים בארץ קלים... אפשר להגיד קלים מאוד בהשוואה למדינות אחרות, והפשיעה הולכת וגוברת

Negative one

New member
הגורם העיקיר לפשע הוא הסביבה

והרבה מקומות בראשון פשוט מופקרים על ידי העייריה,גם במערכת חינוך,גם באפשרויות החברתיות שיש לאנשים שם,וגם באכיפת החוק. יש מקומות שיש בהם ניסיונות לשפר,ואני לא יגיד שלא,אבל טעויות שנעשו לפני הרבה שנים על ידי המדינה ועל ידי העירייה משפיעות עד היום,והרבה דברים כבר אי אפשר לתקן. חוץ מזה שעדיין מרגישים קיפוח קשה מצד העירייה בהרבה מקומות בראשון. בקיצר,נראה לי שכל ענייני הפשע כאן ימשיכו להתחמם וכמובן שבסוף אנחנו אלו שנפגע (אני כבר נפגעתי...גם דיסקמן וגם פלאפון שדדו ממני
)

קיר קמט

New member
שום סביבה ושום נעליים

בן אדם רואה חבר שלו גונב למישהו פלאפון - אז מה. זה לא אומר שהוא צריך לגנוב מחר בבוקר אחד בעצמו. זה פשוט אנשים דפוקים.

Baba Roy

New member
אתה צודק, אבל..

זה הכל תלוי בבן אדם עצמו, לא חייב להיות בהכרח בן אדם רע שנכנס לפשע, הוא רואה את חבר שלו גונב פלאפון, והלך לו פעם אחת.. אז הוא מחקה אותו כי יותר קל לו לגנוב מאשר לעבוד כמו בן אדם ולהרוויח את הלחם בעצמו.. ותאמין לי, שבן אדם גונב פעם אחת והולך לו, הוא עושה את זה עוד פעם, ועוד פעם... והוא מתרגל לגנוב, ומדרדר לפשעים חמורים יותר וזה נראה לו לגיטימי כי חברים שלו עושים את זה גם... כפי שאמרתי, קשה אחרי זה לחזור למוטב, צריך הרבה כוח

MoOsHoN17

New member
יותר משטרה

עונשים כבדים יותר וחינוך והרתעה מגיל קטן איך עושים את זה? שילמדו מראש העיר של בסוטון או ניויורק...כבר היו דברים מעולם.

למעלה