עבריינים לראשות העיר

goni11

New member
עבריינים לראשות העיר

למה,איך,כיצד,מדוע,עוברים רוב המתמודדים לראשות הערים בשרון,על החוק?מה זה מלמד אותנו עליהם?האם הם עבריינים?

EmperorMollari

New member
בהחלט כן.

לפי חוק דרכי תעמולה אסור להשתמש ברמקולים כדי להשמיע תעמולת בחירות כפי שעושה דני פלטי בכל יום שישי ליד לב העיר בהרצליה. אסור להדביק מודעות על קירות בניינים, על ארונות סעף וחשמל ועל עמודים כפי שעושה אורית רשפי. אסור להקשור שלטי בחירות לגדרות של בתי"ס ולגדרות שלצידי הכבישים כפי שעושים אוריאלי, פלטי ולב-צור. הם כולם עוברים על החוק. פעם שנייה הם עוברים על חוק מימון הבחירות. הם מוציאים סכומי עתק על מסעות הבחירות. הסכומים ממומנים על-ידי יזמים ובעלי אינטרסים. זו פעם שלישית שהם עוברים על החוק, משום שהם מקבלים שוחד - חד וחלק. פעם רביעית הם עוברים על החוק כשהם נותנים שוחד, כפי שעשה פלטי כשלקח 100 משפחות לספארי כדי "לשכנע" אותם להצביע לו. רבותיי, הישמרו מן העבריינים שמנסים להגיע לראשות העיר הרצליה.

יעלי, גם היא

יעלי גם היא עוברת על החוק-משתמשת במשאבי העירייה לצורך הקמפיין שלה. דוג': שימוש בפקידות העירונית הגבוה לצרכיה האישיים, שימוש בכספי העירייה לדברי תעמולה. אכן גרמן עוברת על החוק גם היא...

Salem

New member
אגב העבריינות של יעל...

דני פלטי מגיש נגדה תביעה משפטית (כתוב היום בעל השרון)

EmperorMollari

New member
כנגד דני פלטי מוגשת תביעה על דיבה

דני פלטי לא מגיש שום תביעה כי אין לו בסיס לשום תביעה. בכלל, הייתי מציע לקחת את על השרון בעירבון מוגבל משום שזהו עיתון מוטה נגד גרמן מתחילת דרכה עוד כמועמדת לראשות העיר בבחירות הקודמות. יעל גרמן הודיעה כי תגיש תביעה דיבה על סך 500,000 שקל כנגד דני פלטי בעקבות הפרסום השקרי על שוחד בחירות ששילמה לטענת פלטי לפני הבחירות הקודמות. מר פלטי ישלם ביוקר בבתי המשפט על הדרכים הנלוזות אותן בחר כדי לנסות ולנצח במכרז של לנדאו למועמד שיקבל תמיכה מול גרמן.

Salem

New member
סתם מתוך עניין

אכפת לך לפרט עוד על התביעה נגד גרמן ונגד פלטי

EmperorMollari

New member
אין שמץ של אמת בדבריך

גרמן לא השתמשה ולא משתמשת בכספי עירייה לצורך הבחירות שלה. לשם כך קיבלה מימון בחירות עליו הכריזה באופן פומבי. צרכי מטה הבחירות ממומנים אך ורק מכספי מימון הבחירות הרשמי. על מה אתה מדבר כשאתה טוען שהפקידות בעירייה משמשת לצרכיה האישיים של גרמן? סיסמה חסרת כל תוכן. כמתנדב במטה גרמן אני יכול להעיד כי ענייני הבחירות מתנהלים, בכל הרבדים, בצורה חוקית לחלוטין. אילו לא היו כך פני הדברים, לא הייתי נשאר שם.

למעלה