עברית במכשיר ב S2 בקניה פרטית

giving

New member
עברית במכשיר ב S2 בקניה פרטית

שלום, אני מתלבט האם לקנות את גלקסי S2 באופן פרטי או דרך חברה סלולרית (לי אישית יותר משתלם באופן םרטי בגלל היותי סטודנט) ודבר אחד מפריע לי: האם מישהו יכול להסביר לי מדוע בחנויות אשר מוכרות את הגלקסי S2 יש "תמיכה בעברית" אבל הממשק\תפריטים עדיין באנגלית ? ואיך זה שחברות הסלולר מציעות את המכשיר עם עברית מלאה ? אשמח לעזרה בנושא
תודה

BravoMan

Active member
פשוט מאוד:

Google, מפתחת Android (מערכת ההפעלה של S2), לא מספק תרגום עברי למערכת. כשחברות סלולר משווקות מכשירים כאלה בארץ, הן מזמינות תרגום במיוחד למכשירים שמשווקים דרכן. לחנויות פרטיות, אין גישה לתרגומים האלה, לכן, הן מוכרות את המכשירים עם מערכת שאומנם מאפשרת לכתוב ולקרוא בעברית (כי זה חלק מהמערכת עצמה), אבל ללא תפריטים בעברית.

motti261

New member
לפי מה שהבנתי

ברגע שה S2 יקבל עדכון לאנדרואיד 4.0, אז הבעיה תגמר, מכוון שבגרסה זו יש עברית מובנית.

giving

New member
ואז פשוט

ניתן לשדרג את מערכת ההפעלה דרך הטלפון עצמו ? זה עובד דרך האתר של סמסונג? יש לך מושג מתי תצא גרסה 4.0 ? תודה

motti261

New member
הגרסה כבר שוחררה, רק עדיין לא ל S2

אני בטוח שסמסונג עובדים על זה. זה יקח כמה חודשים. בנוגע לאיך לשדרג...ברגע שזה יהיה זמין זה תלוי היכן רכשת את המכשיר. צריך לשאול שם. ניתן גם להתקין לבד בבית אבל זה בדרך כלל מסיר אחריות. אולי אחד המומחים בפורום הזה יוכל לעזור לך,אתה יכול גם לנסות לשאול בפורום אנדרואיד. http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=2142

giving

New member
מוזר

היום ראיתי טלפון שמישהי קנתה באופן פרטי וברגע שהיא הגדירה את השפה לעברית הכל הפך לעברית (היא בעקרון עובדת באנגלית אז זה היה ניסוי מעניין). למשל ה Contacts הפך ל "אנשי קשר" , Menu ל "תפריט" - בדיוק כמו באלו שמוכרים ברשתות הסלולריות... אם זה כך אני לא מבין מה בדיוק נשאר באנגלית כשאני קונה את הטלפון באופן פרטי ???

BravoMan

Active member
ייתכן, שמי שמכר לה את המכשיר

צרב עליו ROM של ספקית סלולר. לא כל חנות מוכנה לעשות זאת עקב חשש מתביעה. ייתכן גם, שקיימת גרסה אחרת, אם תרגום שמישהו אחר עשה והוא זמין חופשי ברשת, אם כי אני בספק.

AYELET1

New member
רק הבהרה אחת- את מערכת ההפעלה יהיה אפשר

לשדרג דרך הטלפון (בהנחה שאתה מתכוון ל-OTA) רק אם הרום שלך הוא רום מקורי של סמסונג. אחרת יהיה עליך לצרוב אותו ידנית.

למעלה