עברית בנגן פלאש

jako1234

New member
עברית בנגן פלאש

יש לי נגן פלאש רגיל ופשוט ושקניתי אותו אני יודע שעברית לא הייה לו במקרה בפורום הסתכלתי את התשובה הזאת שאומרת איך שיהיה כתוב עברית על הנגן אך זה לא עזר ולפני שבוע בערך שאלתי אתכם על נפיכת הנגן לעברית והייתה תשובה אחת שאמרה לי שבטופ טכנולוגיות ..(משהו כזה) יש אפשרות לצרוב את העברית ושלחתי להם מאיל בנושא ושהגעתי הביתה מהצבא ראיתי שהם ענו לי. המכתב לטופ טכנולוגיות שלום רב. יש ברשותי נגן פלאש של 1 ג'יגה והוא לא תומך בכיתוב עברית על הצג האם יש אפשרות של הגעה אליכם או משהו דומה לצריבת התמיכה בשפה העברית בנגן שלי. אשמח לקבל את תשובתכם. תשובה ----- ניתן לטעון את התוכנה בעברית בנגן שברשותך הטעינה כרוכה בעלות של 29 ש"ח בחנות שלנו כתובתינו נחלת יצחק 8 תל אביב קומה 2 שעות הפעילות : א-ה בין השעות 08:30 - 17:00 טל שרות לקוחות 03-6966214 יום טוב שירה טוב הינה פתרון שלא עולה הרבה כסף רק לא הבנתי אם הם הופכים את הנגן שתומך בעברית הכוונה שמראה על הצג את שמות השירים בכתוביות בעברית או שהופך את כל ההמשק לעברית מישהו יודע או עשה את זה אצלהם?

jako1234

New member
דרך אגב מדובר...

בנגן הזה. אוקי לא איכותי אבל זה התקציב שהייה לי אז לא להתקיף אותי.

יאיר B

New member
תודה על פרסום התגובה של טופ

לפי מה שאני מבין מהאתר שלהם (מפרט הנגן שהם מוכרים עם עברית), כל הנגן (כולל הממשק) יהיה בעברית. אני אשמח אם מישהו שעבר את התהליך בטופ יספר על חוויות משם.

uppercut

New member
מה שאני לא מבין:

אנחנו ישראלים=לא אמורים לשלם כסף אז למה לא לנסות להעתיק את הגרסא של נגן שיש בו עברית??

יאיר B

New member
../images/Emo4.gifזו מנטאליות שאני לא אוהב

אנשים עבדו קשה על השידרוג - מגיע להם כסף תמורת עמלם. ולעניין: כדי להוציא את העידכון מהנגן - צריך תוכנות ייחודיות שידעו לגשת ולהעתיק את התוכנה מהביוס. יש לך כזאת?

jako1234

New member
אני לא מביע דעה אבל..

בסופו של דבר הכל יודלף לרשת בן אם זה חוקי או לא..

weird dust

New member
אנחנו אבל לא ניקח חלק בזה

זה אסור על פי החו'ק ותפוז אוסר דיונים על כך.

למעלה