עברית ב H10 עזרה... אני צריך לדעת איך עושים את זה מהתחלה עד הסוף בבקשה....
B bertie New member 31/8/05 #1 עברית ב H10 עזרה... אני צריך לדעת איך עושים את זה מהתחלה עד הסוף בבקשה....
O OniOn Of a dOwn New member 31/8/05 #2 ../images/Emo98.gif מה שתכניס בעברית יכתב במכשיר הפוך (שלום כיתה א ---> א התיכ םולש) לכן צריך לעבור על כל התגים ולכתוב אותם הפוך וככה כשזה יהיה בתוך המכשיר זה יחזור להיות קריא. יש את התוכנה הפוך על הפוך שיכולה לעזור לך...
../images/Emo98.gif מה שתכניס בעברית יכתב במכשיר הפוך (שלום כיתה א ---> א התיכ םולש) לכן צריך לעבור על כל התגים ולכתוב אותם הפוך וככה כשזה יהיה בתוך המכשיר זה יחזור להיות קריא. יש את התוכנה הפוך על הפוך שיכולה לעזור לך...
B bertie New member 31/8/05 #3 זה לא עובד לי.... מה עושים? השתמשתי בתוכנה זה החליף במחשב( ב ID3) ואז העברתי את השיר לנגן אבל זה לא הפך אותו מה עושים?
זה לא עובד לי.... מה עושים? השתמשתי בתוכנה זה החליף במחשב( ב ID3) ואז העברתי את השיר לנגן אבל זה לא הפך אותו מה עושים?
S shay0600 New member 31/8/05 #4 תיבדוק אם התוכנה באמת שינתה יכל ליהיות שהיא סתם תוכנה "מ - ע - פ - נ - ה" שלא יודעת להפוך תתגיות תיבדוק דרך המחשב אם התגיות אכן שונו
תיבדוק אם התוכנה באמת שינתה יכל ליהיות שהיא סתם תוכנה "מ - ע - פ - נ - ה" שלא יודעת להפוך תתגיות תיבדוק דרך המחשב אם התגיות אכן שונו
B bertie New member 31/8/05 #5 התוכנה שינתה זה לא עזר ועוד משהו הכנסתי כמה תמונות והוא לא מצליח להראות אותם זה JPG והוא כותב פורמט לא מתאים מה עושים.?
התוכנה שינתה זה לא עזר ועוד משהו הכנסתי כמה תמונות והוא לא מצליח להראות אותם זה JPG והוא כותב פורמט לא מתאים מה עושים.?
B bertie New member 31/8/05 #6 אתם יכולים אולי לעזור לי? אני צריך עזרה ב H10 הוא לא מראה תמונות והפכתי עברית במחשב אבל הוא מראה אותם הפוך במכשיר. בבקשה שמישהו ידריך אותי
אתם יכולים אולי לעזור לי? אני צריך עזרה ב H10 הוא לא מראה תמונות והפכתי עברית במחשב אבל הוא מראה אותם הפוך במכשיר. בבקשה שמישהו ידריך אותי
י יאיר B New member 31/8/05 #7 הגדרת את המכשיר לעברית? Settings --> Extra --> Lenguage חפש HEBREW ותסמן אותה. תנסה להפעיל שיר בעברית ותראה אם יש עברית.
הגדרת את המכשיר לעברית? Settings --> Extra --> Lenguage חפש HEBREW ותסמן אותה. תנסה להפעיל שיר בעברית ותראה אם יש עברית.
B bertie New member 31/8/05 #8 הגדרתי הפכתי כלום זה נשאר הפוך אני צריך להפוך את הקובץ מהמכשיר עצמו או מהשיר שנמצא במחשב שלי? האם זה לא הורס את המכשיר אם אני הופך את השיר מתוך המכשיר?
הגדרתי הפכתי כלום זה נשאר הפוך אני צריך להפוך את הקובץ מהמכשיר עצמו או מהשיר שנמצא במחשב שלי? האם זה לא הורס את המכשיר אם אני הופך את השיר מתוך המכשיר?
י יאיר B New member 31/8/05 #9 אתה יכול להפוך את התגיות דרך התוכנה איריבר +. לאחר ההפיכה (בממסד של התוכנה) תעביר למכשיר. הוא אמור להראות עברית. ההיפוך לא גורם לשום נזק לא למכשיר ולא למחשב.
אתה יכול להפוך את התגיות דרך התוכנה איריבר +. לאחר ההפיכה (בממסד של התוכנה) תעביר למכשיר. הוא אמור להראות עברית. ההיפוך לא גורם לשום נזק לא למכשיר ולא למחשב.