עברית ב-IRiver (ורשימות השמעה...)

דירה 8

New member
עברית ב-IRiver (ורשימות השמעה...)

נתקלתי בשתי בעיות ב-IRiver החדש שלי (כן, להתחדש, תודה, תודה...
) וקיוויתי שאולי תוכלו לעזור
למרות שהורדתי עדכון לגירסא העדכנית, לא תומך לי בגופן עברי בשמות תיקיות או שירים, וגם לא בקריאת טקסטים. למישהו יש פתרון? בבקשה... חוץ מזה הכנתי רשימות השמעה (M3U) ב-WINAMP, ואני לא מצליחה לשמוע אותן. למישהו יש רעיון, מה (אולי) אני עושה לא נכון? (IRiver, גירסא אירופאית של 40 ג'יגה) ב-
, שרלוט.

יאיר B

New member
אני מניח שאת מדברת על ה-H340.

תתחדשי! כדי שיראה עברית - צריך להוריד קישור "פיראטי" שהוכן ע"י אוהד. אז תהיה עברית (הפוכה). צריך לחפש את הלינק המתאים. העידכון הזה לא נמצא בשרתים של איריבר. בנוגע לרשימות ההשמעה: צריך להכין את הרשימה כאשר הנגן מחובר למחשב ואת הרשימה צריך להכין על הנגן עם הוינאמפ.

stardust19

New member
יאיר וסער תוסיפו את הקישור הבא

לטאגליינס לכל מי שחפץ לעדכון של אוהד לעברית ל H320/340- בציון שבגובה הראשונה יש את הקישורים. אני מתכוון לעדכון 1.28

spacera

New member
שאלות הבהרה נוספות.. ../images/Emo118.gif

1. לא הבנתי משהו חשוב: הכנתי רשימת השמעה במחשב - אי אפשר פשוט להעביר אותה לנגן והיא תעבוד רגיל (אוטומטית) כמו בוינאמפ? מה ז"א "להכין את הרשימה כאשר הנגן מחובר"? 2. איזה עידכון עדיף להתקין - האירופאי או הקוראני? האם הקוראני יסיר אחריות על מכשיר אירופאי? 3. כבר דיברתם הרבה בקשר לזה (אין לי כוח לחפש) - האם עברית הפוכה (עדכון אוהד) תסיר את האחריות מהמכשיר (אני מתכוון לקנות בחנות באג).

יאיר B

New member
טוב,

1. ההפניה מהרשימה צריכה להיות לשיר שנמצא בנגן ולא על המחשב. אם אתה משנה מיקום של שיר - הרשימה לא מתעדכנת מעצמה. אני מניח שאתה עובד בתצורת דיסקשיח ולכן: חבר את הנגן למחשב, פתח את הכונן שמסמל את הנגן, הפעל את וינאמפ וגרור מתוך הנגן את השירים שאתה רוצה לשים ברשימה לוינאמפ. את קובץ הרשימה צריך לשמור על הנגן בתיקיה המתאימה (אין לי את הנגן ולכן אני לא יודע אם יש לדגם הזה תיקיית פלייליסט). ממה שאני זוכר - אפשר לעשות רשימות השמעה גם דרך התוכנה של הנגן. 2. בעידכון האירופאי יש הגבלה על עוצמת המוזיקה. בקוראני אין (זה בגלל שבצרפת יש חוקים שמגבילים את עוצמת השמע כדי למנוע בעיות שמיעה - לדעתי דבר חכם). 3. לגבי האחריות: באג משווקת מכשירים של ארקדיה. ממה שאני יודע - שינוי הקושחה לא משפיע על האחריות. אם אתה רוצה להיות בטוח - תוכל לשאול בארדיה (יש קישור בקישורים תחת IRIVER).

spacera

New member
ראשית ../images/Emo51.gif רבה

1. חח, דווקא אינטואיטיבית נראה יותר הגיוני לגרור שירים לכיוון הנגן.. אז מה שבעצם אני מסיק מדבריך, שרשימת ניגון רגילה שהכנתי על המחשב אינה ישימה ואינה מזוהה בנגן, וצריך לעשות את העבודה פעם נוספת, הכל דרך קובץ הרשימה של התוכנה של הנגן
2. נכון, נזכרתי.. 3. טוב, באמת כדאי לברר לפני 4. עד שענית מצאתי במקרה איזו תוכנה מעניינת לעריכת רשימות. מכיר? 5. עדיין אין לי את הנגן. מתכוון לקנות מחר

יאיר B

New member
ככה:

1. אני עדיין לא הצלחתי לבנות רשימת השמעה דרך הוינאמפ (אני עובד עם H10). ממה שאני זוכר שאמר לי המנהל השני של הפורום (weird dust) - צריך לבנות את הרשימה כאשר המכשיר מחובר למחשב ולבנות את הרשימה מתוך הקבצים שנמצאים במכשיר. אם יש למישהו את הנגן והוא יודע איך לעשות רשימת השמעה - אולי הוא יכתוב. 4. לא מכיר את התוכנה. ממה שנראה באתר - היא מתאימה רק לסידרת H300 ולכן אני לא יכול לנסות אותה. אם אתה (או מישהו אחר) מוכן לנסות אותה ולדווח - נכניס אותה לקישורים. תודה.

spacera

New member
שוב ../images/Emo51.gif

אה, ושאלתי אותך גם בקשר לתגים (בשרשור אחר)- העידכון של אוהד מאפשר לקרוא תגים של שירים בעברית (גם הפוכה זה טוב מכלום)? ואם אני זוכר נכון משיטוטי בפורום יש מגבלה, שאחרי שמתקינים את העידכון שלו אי אפשר להתקין עדכונים חדשים או שאי אפשר להסיר את העדכון שלו אם נוצרה בעיה? (אחד מהם, בטח לא זוכר נכון..
) בקשר לתוכנה, לא התעמקתי בה יותר מידי, וחוץ מזה אני אנסה לחפש חוות דעת של אנשים שהתקינו אותה (בפורומים אחרים בחו"ל), לפני שאתקין בעצמי.

דירה 8

New member
../images/Emo140.gifאתם גדולים אתם../images/Emo70.gif../images/Emo51.gif

המון תודה!!! יודעים במקרה על קישור להוראות הפעלה בעברית? אמור להיות באתר של ארכדיה, אבל אני לא מצליחה להגיע לקובץ כזה. לחיצה על מה שאמור להוביל אליו פותחת לי אפשרות לרכוש נגן... ב
, שרלוט.

למעלה