עברית הפוכה ב JORNADA 568

-עומרי-

New member
עברית הפוכה ב JORNADA 568

שלום, לאחר התייעצות אתכם רכשתי JORNADA 568.. נראה נחמד, אבל לפני שהתחלתי להשתמש בו החלטתי לשדרג את העברית.. עקבתי אחרי ההוראות, ועכשיו כשאני מסנכרן את הנתונים העברית יוצאת הפוכה לדוגמא בספר טלפונים, ובלוח שנה. (לפני השדרוג זה לא היה קורה) ניסתי לשחזר את הכל (לפי ההוראות) הסרתי את ה ACTIVE SYNC. לאחר סנכרון שוב, עדיין העברית הפוכה.. מישהו נתקל בזה?? בברכה, עומרי.

-עומרי-

New member
עכשיו אני רואה שגם המקלדת חסומה.

(כאשר אני לוחץ על אותיות הן לא נרשמות) צריך לרשום את העברית כנראה... (האם אני צודק??) האם המספר המופיע על הפתק השחור של PDAC (מספר רישיון) הוא המספר שאני צריך לרשום? או שצריך לשלוח אותו אליהם בצירוף המספר הסידורי של המכשיר והם יחזירו אלי את המספר הסיראלי? בברכה, עומרי.

-עומרי-

New member
והנה מתחילה ההתרוצצות.. PDAC ל HP

ולהפך.. התקשרתי ל PDAC התומכת התחילה להסביר לי כי צריך לרשום את התוכנה, וביקשה מספר רישום.. אך לאחר כדקה התברר לה כי מדובר על HP והיא אמרה, אני לא אמורה לעזור לך.. תתקשר ל HP.. שאלתי אותה איך אני יודע מה המספר הסיראלי של המכשיר והיא ענתה תפנה ל HP התקשרתי ל HP בצעתי מספר פעמים HARD RESET והם לא הצליחו לפתור את הבעיה. עדיין העברית הצרובה במכשיר חוזרת אך ללא הקוד.. הם אמרו לי תפנה ל PDAC דרך אימייל ולא דרך טלפון.. אנחנו בכלל לא קשורים לעברית.. הגעת לתמיכה HP.. (באמת??) בנוסף אמר לי התומך כי אצלי במכשיר העברית צרובה על ה ROM ואין אפשרות לעדכן עברית. וגם לא יהיה אפשרי בעתיד.. הוא טען שהעדכונים באתר של PDAC הם למי שקנה מכשיר ללא עברית ולאחר מכן קנה מ PDAC עברית.. חבל לא קניתי IPAQ...
מישהו יודע מה עלי לעשות..? (על מי להפעיל את הלחץ PDAC או HP) בברכה, עומרי.

OLTRA

New member
אין לי מה להגיד לך ):

חוץ מלעבור לאייפק :) בגלל זה עשיתי טוב טוב חישוב וקניתי בדיוק בזמן שאתה קנית את המכשיר האייפק החדש וזה ידוע שהוא המכשיר הכי אמין שיש. זה ידוע שיש בעיות בעיברית החרא הזאתי אני ממליץ לך לתבוע אותם :)

ron20

New member
יכול להיות שזה קשור ל

לשאלה ששאלתי בפורום הזה (שאלה בנוגע לעדכון עברית)ועדיין לא קיבלתי שום תגובה עליה , אתה יכול לחדד את השאלה ולתת קצת יותר מידע? - האם קיבלת מכשיר עם עברית צרובה ? - של מי ? (PDAC?) - איזו גרסה ? (מתי קנית?) - לאיזו גרסה ניסית לשדרג בעצמך ? - מה קורה אחרי HR אתה יכול להשאיר לי טלפון במסר פרטי ואני אחזור אליך.

ron20

New member
סליחה סליחה סליחה, זו היתה אמורה

להיות תגובה לעומרי.

-עומרי-

New member
תשובות :

קיבלתי את המכשיר עם עברית צרובה. עברית של PDAC גירסה - לא יודע.. את המכשיר קיבלתי לפני יומיים. הורדתי את הגרסה האחרונה המופיעה באתר של PDAC ל JORNADA. אחרי HARD RESET הכל נמחק, ויש עברית.. אבל עדיין חסומה, וכאשר אני מסנכרן שוב (לאחר יצירת PARTNER SHIP) עדיין הנתונים כתובים הפוך. הטלפון שלי 051-643646 בברכה, עומרי.

-עומרי-

New member
אני כמעט בטוח שהבעיה היא שהעברית

לא רשומה... אך הבעיה היא מי אמור לתת לי את המספר הסידורי? מפנים אותי מ HP ל PDAC ולהפך.. יש לי טופס שחור עם מספר רישיון.. אבל צריך מספר סידורי כדי שהעברית תרשם. עומרי.

dangen

New member
תנסה את זה...

תבצע Hard Reset ותהיה בטוח שהמכשיר אופס לחלוטין אחרי שה-Jornada עולה חזרה - תלחץ על Start -> Programs -> סייר בצד שמאל למעלה תעבור מ-My Documents ל- My Device תבחר בספרייה ששמה hp safe store שם יש ספרייה בשם הספרה 0 תכנס אליה ובתוכה תלחץ על האייקון של autorun זה בעצם עושה את התקנת ורישום העברית. תזכור לבדוק קודם שהעברית פעילה לפני ביצוע סינכרון כדי שהנתונים שבאאוטלוק לא יתהפכו - תכנס לאיזשהוא ישום ותפעיל את המקלדת - אם היא כותבת זאת אומרת שהעברית רשומה. וד"א אין קשר בין העברית באייפאק לג´ורנדה - היא זהה לחלוטין וגם מעכשיו אופן התקנתם על המכשיר.. בהצלחה, דן

-עומרי-

New member
תודה, אך עדיין לא עובד ../images/Emo10.gif

יש לי קובץ TXT בתוך PDAC ובו רשום מספר הרישום לא המספר הסיראלי, האם כך זה צריך להיות? תודה, עומרי.

-עומרי-

New member
האם זה המספר הסידורי ?

כי זה זהה למספר הרישיון (המופיע על הפתק השחור של PDAC) אמורים לשלוח אותו אליהם ולקבל מספר סידורי, לא? תודה, עומרי.

daarren

New member
ממי קנית את המכשיר עם העברית

גש אליהם ודרוש שירות. או החזר..ודרוש כספיך בחזרה , אני לא מבין למה אתה מתברבר כל כך הרבה ??

daarren

New member
עוד עצה לי אליך

פנה ל-PDAC אין לי את הטלפון אבל הם יושבים ברחוב הבונים 3 ר"ג. יש בחור בשפ ניר שטיקלנד , ספר לו כי נפךת בין הכסאות , יש לך רישיון חוקי , הוא יעזור לך. כמו כן שלח להם מייל - האתר שלהם www.wince.co.il הטלפון שמופיע באתר באזור חיוג 09 שייך לקומפאק כך שהם לא יתמכו בך ( לפחות עד המיזוג עם HP ). בהצלחה

mihablum

New member
קרא לי אותו דבר - וכך עשיתי

היו לי בעיות בהתחלה עם העברית - לאחר סנכרון נהיו לי כל מיני סימני שאלה וכו´ הוצע לי לשדרג את העברית (568 עם צרובה מהנדי) עשיתי זאת ופתאום הכל התהפך לי. PDAC שומעים את המילה HP מפנים לHP וHP אומרים כמובן שהעיברית לא שלהם. בקיצור. נאמר לי לעשות HARD RESET בכדי לחזור למצב הצרוב הראשוני. הכל היה בסדר ואז בדיוק יצאה הגרסה החדשה של העברית 6.5 התקינו לי אותה בהנדי והכל ישר. לא שאין לי בעיות מידי פעם עם כל מיני קטגוריות ???.?? וכאלה, שורות נחתכות שZה לדעתי הכי מעצבן בעצם הכי מעצבן זה מספרי טלפון וכאלה שמתהפכים איך שבא להם - קידומות ספרות באמצע וכו´ ה"פתקים" בעברית גם לא מציאה גדולה - אין להם בכלל סנכרון למחשב השולחני. בכל אופן מנגנון החיפוש נראה לי יחסית תקין (חבל שאי אפשר לחשפש לפי מס´ טלפון) ונושא סימני השאלה חוזר רק לעתים רחוקות. הסתדרת בסוף ?

-עומרי-

New member
בדיוק לפני דקות הסתדרתי..

הבעיה אצלי היתה שגם אחרי HARD RESET העברית לא היתה עובדת.. וכפי שחשבתי הבעיה היתה ברישום העברית. לא היה לי מספר סידורי רק מספר רישיון.. כפי שהמליץ לי כאן DAARREN פניתי ישירות ל PDAC (לא המספר שמופיע באתר) ושלחו לי את המספר הסידורי... כעת הכל בסדר. תודה רבה לכל מי שעזר לי, ובמיוחד לך DAAREN! עומרי.

למעלה