עברית לאנדרואיד

עברית לאנדרואיד

כמה שאלות בבקשה. רציתי היום לרכוש סמסונג גלקסי אס, דרך זאפ. בכל החנויות המחיר לא כלל עברית או עברית חלקית. כשביקשתי ב2 חנויות את המכשיר ללא עברית אמרו שאין במלאי ויש רק עם עברית,בתוספת של יותר מ 200 שקלים. האם אפשר לבצע עברית או עברית חלקית לאחר רכישה מחנויות כאלה, והאם תשאר לי האחריות. באחת החנויות רשמו שהמכשיר לא יעבוד ברשת פלאפון. יש הגיון בדבר ??

shlox

New member
תשובות

המכשיר נמכר עם אנדרואיד 2.2, מה שאומר שהוא תומך בפונט עברי. בפועל, תוכל לקרוא עברית וגם לכתוב באמצעות מקלדת מתאימה שתוכל להוריד מהמרקט, אבל יהיו בעיות של יישור לשמאל ומספרים הפוכים, והתפריטים עצמם יישארו באנגלית. אפשר לחיות עם זה. מה אפשר לעשות? אפשר להתקין עדכונים ותיקונים בעצמך, או להחליף לגמרי את הרום (מערכת ההפעלה) לרום אחר שתומך בעברית. יש גם רומים עם תפריטים בעברית מלאה. אם אתה מתכנן להחליף רום, וודא שיש במכשיר מצב Download Mode (חפש בגוגל, או שאל את המוכר). לגבי פלאפון - נכון. פלאפון תומכת בתדרים מעט שונים מהשאר, וחייבים לוודא תאימות לפני כן.

רררררר תפוזזז

תודה לך על התשובות עזרת לי מאוד. אז אני מבין שאני לא חייב את כל הקטע של העברית וצמדה לימין דרך המוכר שרוצה על זה 250+ ,אני יכול לעשות את זה בעצמי. רק חבל שהם נותנים מחרים זולים למכשיר בלי עברית אבל ממש במקרה אזל להם המלאי של המכשרים הרגילים בלי השפה העברית. בכל אופן תודה לך.

shlox

New member
בשמחה

אם הגעת אליהם דרך זאפ, ולדעתך הם עושים תרגיל בעניין הזה - מומלץ להתלונן על החנות בזאפ. הם מטפלים בחנויות שעושות תרגילים כאלה.

נתחיל בזה שכן, הרבה עושים את התרגיל מצליח

הזה, להתלונן דרך זאפ זה כמו כוסות רוח למת, זאפ מתעלמים מתלונות לגיטימיות של גולשים, הם גם מצנזרים חוות דעת שליליות, כמובן תלוי בכמה החנות משלמת לזאפ פרוטקשיין

qwerty62

New member
אתמול קניתי SGS ב TIKCOM

אומנם לא דרך האנטרנט, הגעתי למקום וקניתי ב2119 ש"ח עם 2.2 ללא עברית וללא דרישות לתוספות. הציעו נרתיק ומגן... בדקתי במקום שהמכשיר נכנס ל RECOVERY ול DOWNLOAD MODE קצר ולעיניין.

שוב, המון תודה!! לכולם:)

כרגיל עזרתם לי מאוד. אני מבין שדרך יד 2 זה סתם סיכון לקנות מכשיר, שמעתי על יותר מידי מקרים שאנשים קנו מכשיר ולאחר שבוע ננעל להם המכשיר כי דווחו על גנבה.

אם תקנה מכשיר יד שניה אבל שנקנה בחו"ל

ז"א לא כזה שנמכר באחת המפעילות (אפשר אפילו כזה שנמכר בחנות פרטית) כך שלא יוכלו לנעול אותו.

למעלה