עברית לטיראו 600 אני זקוק לעזרה העברית נמחקה לי מה לעשות
Y yaniv79 New member 1/6/09 #2 יש לך את תקליטור העברית שסופק עם המכשיר? אם כן, הכנס את הדיסק והעזר בהוראות שעליו. אם לא ורכשת את המכשיר באורנג' אנא פנה לאורנג'. אם לא ורכשת את המכשיר דרך משווק או בהראל מחשבים אנא פנה לאקסל טלקום. פרטים בקישור למטה. בהצלחה
יש לך את תקליטור העברית שסופק עם המכשיר? אם כן, הכנס את הדיסק והעזר בהוראות שעליו. אם לא ורכשת את המכשיר באורנג' אנא פנה לאורנג'. אם לא ורכשת את המכשיר דרך משווק או בהראל מחשבים אנא פנה לאקסל טלקום. פרטים בקישור למטה. בהצלחה
1 1600 סופרביטל New member 1/6/09 #3 קנית את המכשיר יד שניה עבד עם העברית במשך שנתיים עד שהמכשיר פתאום איפס את עצמו יש לי את הדיסק אבל לא מצליח להתקין המכשיר של אורנג היה לא עברית חוקית עד מה שאני יודע.
קנית את המכשיר יד שניה עבד עם העברית במשך שנתיים עד שהמכשיר פתאום איפס את עצמו יש לי את הדיסק אבל לא מצליח להתקין המכשיר של אורנג היה לא עברית חוקית עד מה שאני יודע.
A AYELET1 New member 2/6/09 #6 האם המכשיר מאורנג' היה עם עברית בלתי חוקיץת קשה להאמין בכל מקרה או שתקנה עברית (לא חושבת שכדאי ) או שתפנה לאורנג'
האם המכשיר מאורנג' היה עם עברית בלתי חוקיץת קשה להאמין בכל מקרה או שתקנה עברית (לא חושבת שכדאי ) או שתפנה לאורנג'
1 1600 סופרביטל New member 2/6/09 #7 תודה הצלחתי בסוף להתקין אך אני מסכרנן את המיליים מהאטולוק את הפלאם כרגע מה שמסתכן לי זה השמות והיומן