עברית ל-creative zen micro האם יש ואם כן היכן להשיג?
N NiceMan20 New member 15/8/05 #2 אין.. מחכים לכבוד הוד מעלתם בקריאטיב שיעשו עברית... אבל תיכנסי לאתר שלהם יש עצומות שכותבים ישראלים שהחברה שמה יזרזו תהליכים..
אין.. מחכים לכבוד הוד מעלתם בקריאטיב שיעשו עברית... אבל תיכנסי לאתר שלהם יש עצומות שכותבים ישראלים שהחברה שמה יזרזו תהליכים..
M matke New member 15/8/05 #3 סתם שאלה. זה רק אני או שפתאום יש פש מלא אנשים עם נגנים של קריאטיב חשבתי שרק ליאיר B ולמתופף המשוגע יש..
סתם שאלה. זה רק אני או שפתאום יש פש מלא אנשים עם נגנים של קריאטיב חשבתי שרק ליאיר B ולמתופף המשוגע יש..
י יאיר B New member 15/8/05 #4 להרבה אנשים יש מכשירים של קריאייטיב לפני שבוע נסעתי ברכבת ויש לידי חייל עם זן מיקרו 5GB. אני מכיר עוד כמה שיש להם מכשירים של קריאייטיב (הם כנראה עוד זוכרים שקריאייטיב היא זו שפיתחה את הסאונד בלסטר...).
להרבה אנשים יש מכשירים של קריאייטיב לפני שבוע נסעתי ברכבת ויש לידי חייל עם זן מיקרו 5GB. אני מכיר עוד כמה שיש להם מכשירים של קריאייטיב (הם כנראה עוד זוכרים שקריאייטיב היא זו שפיתחה את הסאונד בלסטר...).
B bitonano New member 15/8/05 #5 אפילו לי יש קריאטיב!!!!!!!!!! 128mb שנקנה שהייתי בכיתה ז', היום אני עולה לי"ב.