עברית ל ipaq

Zurband

New member
עברית ל ipaq

בשעה טובה החלטתי להתקין עברית על ה ipaq איזו כדאי לרכוש? מהיכן מסיגים את זה?

mihablum

New member
המתן

בסוף החודש אמור לצאת גרסה של "מייקרוסופט ישראל" ז"א הגרסה שחב´ איירון מגיירת עבורנו. אני היתי ממתין כי זו של PDAC זוועה. אמנם עדיפה על כלום אבל מ ל א ת בגים.

liran1ro1

New member
איפה אוכל ליקנות את הגירסה החדשה

וכמה היא עולה ? בתודה מראש לירן

mihablum

New member
טרם יצאה

אני מאמין שניתן יהיה דרך האינטרנט אפשר לעקוב www.pocketpc.co.il אפשר כבר להרשם שם כמעוניינים ההשקה אמורה להיות בסוף החודש למרות שלפי מה שאני מבין יש כנס של מייקרוסופט בתחילת פברואר ואז יציגו אותה. אני משוכנע שביום ההשקה כל הפורומים והאתרים יהיו מפוצצים בהודעות בנושא. כל הארץ (בהגזמה קלה) ממתינה לגרסה הזו מאז המצאת הפוקטפיסי. כמוב שPDAC התעוררו עכשיו ומבטיחים גרסה חדשה (מעניין אחרי יותר משנה ללא כל חידוש או שדרוג !!!!) ע"פ המידע שיש ברשת - הגרסה של איירון (ע´ מייקרוסופט ישראל) עדיין אינה תומכת במסמכי אופיס ובאימיילים. אני מקווה ומאמין שזה יקרה מהר ומקצועית. התמיכה של PDAC בנידון מאוד מאוד מאוד חובבנית. לכתוב מסמך בWORD עם ENTER כל כמה מילים כדי שהשורה לא תישבר אי יכולת יצוא לWORD אח"כ (לכו תעבדו עם חלקי שורות) - זה לא כ"כ לעניין. פעמים רבות פתאום מקבלים ????.??? או היפוכי אותיות שמחה וששון מחיר - לא ידוע (לפחות לי) אני נוטה להאמין שזה יהיה סביב המחיר של PDAC - קרי 60$. בהצלחה לכולם

למעלה