עברית- מימין לשמאל/משמאל לימין?

אסופית02

New member
עברית- מימין לשמאל/משמאל לימין?

נושא ההודעה מתייחס כמובן לתמונה המצ"ב. ולעניין אחר: חברי פורום יקרים, לא אשת בשורה אנוכי היום. נפל דבר היום בפורומנו הקט. מעתה לא יהא הפורום כתמול שלשום. אין לי אלא לבשרכם כי נשתנו הזמנים, ומעתה לא תוכל עיניכם לשזוף עוד את הפינה לה ציפיתם כל השבוע בכסיסת ציפורניים ובעין צופייה. צר לי ונשבר לי, אך תמו השירים שבאמתחתי. מעתה אין ביידי עוד שירה לפרסם. הפינה האהובה "שיר של יום" יורדת לתהומות הנשייה. תם עידן שרשורי הענק בנוגע לשאלה הרת הגורל, מה היתה כוונת המשורר בשיר. נאלצת אני בלב כבד לציין סופו של עידן. אי פונה אליכם אחים יקרים, חבריי לאהבת הלשון, היקבצו לכם מכל קצווי תבל, והבו לי שירים! אנא פשפשו בגנזכיכם ואתרו למעני שירה. כי אם אין לי שירה- מתה אנכי.
ובנימה אופטימית זו, שבת שלום לכולכם, אסופית, שתרה אחרי הרוח והשיר.

lordgino

New member
אבוי ואבוי

הם היו קוראים לי הרוב הדומם. הם, שתמיד היו מגיבים, שתמיד היו פותחים שירשורים חדשים. הם ראו אותי. ראו שאני רק קורא וקורא וקורא שירשורים. לא מגיב, לא עונה, לא כותב. רק קורא וקורא. "אתם הרוב!" הם היו אומרים לי, הרוב הדומם. לא עוד! אני אחפור בציפורני ואחפש בנרות שירים עבור פינתך האהובה. עץ אגס

אסופית02

New member
"ברל'ה, ברל'ה, צא החוצה!"

רב תודות הלורד ג'ינו מעמק הבכא, עיר הקודש שבשפלת החוף, רחובות. מחוותך הכנה הסוגה בקוצים נגעה ללבי הישר בבטני הרכה. אודה ולא אבוש: רגשתני אחי, אין אלא כפסע ביני ובין הדמע. יהי רצון שבזכות חסדך ומעשך הטוב, תזכה לעוד גיחות רבות וטובות ומעולות כגון זה. יעלה ויבוא מלפניך רצונך לשוב ולזכותינו מפניני חוכמתך הרבה. ירון, נראה לי שנעלם מעיניך החוט המקשר הנארג בגסות יתרה בין שירי המופת שהעליתי בפינתי החמה, "שיר של יום". נושא השירים היה, כמה מפתיע, ללא כחל ושרק, השפה העברית. אך ברגעי כתיבת דבריי במקשי מקלדתי השחוקה מעמל רב שנים, עולה בלבי המחשבה הנפלאה, כי לא יד המקרה היתה בדבר, כי אם היד החזקה המכוונת. כי לא בסתם רמז הלורד נ"י שיאריך ימים ושנים, לדמותו הענוגה של עץ האגס בפריחתו, כי אם כיוון גבוה גבוה. עולה ברוחי הידיעה, כי לא סתמה המשוררת בדברה על העץ, אלא רימזה בעמידתו האיתנה מול פגעי הטבע, להישרדותה רבת השנים ולמודת התלאות של שפתנו, שפת הקודש, השפה העברית. רואה אני כי נפלאה ממני כוונתך, וסגולתך בעיניי עלתה פלאים. מי ייתן וסגולתו של אגס אביבי הבא עלינו בשירתה של רחל, יגן עלינו מפני כל צרה ומחלה, וירוממנו מעפר. עלה והצלח ביציאתך הקשה מני ים מדממת האלחוט המקוונת, כי יש שכר לפעולתך. דע כי במעשה נאצל זה ממש, הוצאת עצמך מבית האסורים, ואין אתה בעצם יום חגיגי זה, אלא כי אם פורומיסט מהמניין. מתה עליך, אסופית, |בלונדה| בהתהוות.

or99

New member
מצוא שירים...

לא נוכל, שאיך נכתוב שעד שאנו ספונים בביתנו, ליבנו ועיננו ברמאללה תובב"א? אף כי לדאבון נפשנו במראה כולו לא נחזה, שכביוטו של שלומי אלדר מערוץ 10: "סוף ההלוויה יהיה רק לאור החשכה...".

אסופית02

New member
נסתם הגולל על פי

כי הגיע העת לידום, הרי לא יעלה בדעתי שדברי רוח ורעות, טובים המה מדעת הפוליטיקע בארץ. בברכת שבוע-טוב בשורות טובות, ישועות ונחמות, אסופית המבכה לבדה את מות השירה בפורום.

למעלה