עברית עבור טריו 650

יואלאל

New member
עברית עבור טריו 650

האם למישהו יש ניסיון עם עברית לטריו 650? קניתי לאחרונה את המכשיר בחו"ל ואני זקוק לקרוא עברית בנוסח enabled בלי לשנות תפריטים. מה האפשרויות ומה מומלץ במיוחד? האם כדאי לחרוץ את אותיות העברית על המכשיר עצמו ואם כן איכן עושים זאת? בתודה, יואל

Ariyeh1

New member
העברית

של טופ (פראגון) מאפשרת לך להגדיר את שפת הממשק לעברית או אנגלית לפי רצונך. מומלץ לקפוץ להראל (הברזל 34 ת"א) ולראות בפועל איך זה עובד. באותה הזדמנות תוכל לרכוש שם את העברית ואפילו להחליף את המקלדת למקלדת עם עברית חרוטה עליה. למחירים צור איתם קשר 03-7681500 ימים א-ה בין השעות 09:00-16:00

atzmony

New member
שים לב להנחה שנתנת ע"י פארגון

50% אני אקפיץ את המודע של איילת בעניין

libal

New member
בקשר לצריבת עברית -

יש את האופציה הזו (מזכרוני 150 ש"ח במקום 350 ש:ח החלפת מקלדת) . אני אגב משתמש במקשים המקוריים - לאחר זמן התרגלתי למיקום האותיות בעברית ...

roberto3950

New member
ניראה יותר נוח ממקלדת חרוטה

כי החריטה האנגלית והמספרים גדולים יותר שיש גם עברית זה מקטין הכל

urias78

New member
נכון זה יכול להיות פתרון מצוין

לגודל האותיות מישהו משתמש בפתרון הזה? זה מחזיק מעמד? זה נראה כמו הדבקה של Letterset ונראה לי שהאותיות לא מספיק עמידות ומתקלפות לאחר זמן מה ביחוד אצל אחד כמוני שמחזיק את הטראו בכיס הקדמי של המכנסים.

libal

New member
העניין הוא שאתה לא לוחץ על האותיות

העבריות - ולכן לדעתי צריכות להחזיק הרבה זמן . בכל מקרה שווה לשמוע אם יש מישהו שעשה את זה .

urias78

New member
דיברת איתם כרגע

נמסר לי מהם "שלפעמים זזה אות או שתיים" ואז הם מסדרים את זה אבל הם יעשו את זה רק בחודש חודשיים הראשונים

אין שום בעיות עם העברית

הערות לגבי חריטה על המקלדת: 1. מבטל אחריות 2. לא ניתן לראות בתנאי חושך. במקלדת המקורית ב350ש"ח האותיות זוהרות וניתן לכתוב גם בתנאים חשוכים. 3. לעבודה בתכלס עם המכשיר עדיף שתהיה מקדלת נורמלית. 4. בעברית של טופ/פאראגון/PENREADER אין שום בעיה לעבוד עם תפריטים באנגלית או עברית.

halperin

New member
מנהל
קריסת מערכת בשימוש בעברית לtreo650?

האם עוד מישהו נתקל בקריסות מערכת בשימוש בעברית מקורית לטראו 650 שנקנה בארץ ? (בעברית של הראל - טופ/פאראגון/PENREADER גירסה 3.7b) אני עובד עם ממשק אנגלי וכתיבה משולבת - בכל פעם שלוחץ על alt אחרי אות בעברית המכשיר קורס - אני מעריך שקשור במעבר להצגת תפריט סימנים. כמו כן במקרים מסויימים, המכשיר קורס תוך כדי כתיבה - משתחזר מס' פעמים - עד שלבסוף אני כותב המשפט בסדר מילים אחר. (לעיתים נראה כקשור למעבר שורה, או לשימוש בסימנים לפני כן - אך לא תמיד) ניסיתי לשלוח E-Mail לשרות אך לא קיבלתי תגובה. האם למישהו יש פתרון ? (עדכון עברית או וכד') האם למישהו עובדת פונקציית ה-alt בעברית (לקבלת רשימת סימנים חלופית למקש) ?

למעלה