עברית צחה

b4icu

New member
עברית צחה ../images/Emo22.gif

שלום לאור חידודי לשון על בן זוג ובת זוג, נזכרתי במשהו... מה זה מתחיל ב-"זין" ניגמר ב-"נון" ויש אותו רק לנשים? ומה זה מתחיל ב-"זין" ניגמר ב-"נון (שלוש אותיות) ויש רק לגברים? ומה זה שלגורבצוב יש ארוך, ל- בוש יש קצר, ולאפיפיור יש, אבל הוא לא משתמש בו...? ואחרון חידה חשבונאית: לבדואי אחד 17 גמלים ושלוש בנים. לפני מותו קרא האיש לבניו וחילק את רכושו: לבכור אני משאיר 1/2 לשני 1/3 ולצעיר 1/6 סיים ומת. חשבו וחשבו הבנים ולא מצאו תשובה... (17 הוא מספר ראשוני, המתחלק רק ל-1 ולעצמו). בא יהודי חכם אחרי חודש ופתר להם את החידה! כיצד?

b4icu

New member
לא נמצא צדיק בסדום?

שלום אתם יכולים להבין שלא מדובר בגסויות, וכי יש הומור בשאלות.... אז ככה: התשובה לראשון: ה ר י ו ן ואל תגידו שזה לא מתחיל ב-"ז"! התשובה לשני: ז ק ן והתשובה לשלישי: שם המשפחה והתשובה לרביעי: היהודי השעיל הם גמל! 17+1=18 זה מתחלק ל-2 = 9 לשלוש = 6 ול-6 = 3 סה"כ 18. ועכשיו אמר היהודי לכל אחד מהאחים: תחזירו לי את הגמל. יום טוב וקריר (COOL) לכולם.

rolan

New member
סדום?... אהה סדום!

לא ידעתי שאני בסדום לכן לא הצטדקתי...
עברית שפה יפה וצחה...

עין 3

New member
לגבי השאלה הראשונה

יש לי תשובה אחרת: ז כ ר ו ן!!! החזרתי לבעלי על השוביניזם שלו...
והריון, כידוע לך, לא תמיד מתחיל ב"ז"... להרבה זוגות הוא מתחיל בצלחת פטרי במעבדה...

b4icu

New member
שוביניזם נשי (וגברי) ../images/Emo175.gif

שלום להזכירך שבכל המקרים שבהם נלקח זרע מתורם הוא מגיע דרך הצינור... ורק במקרים נדירים לוקחים ישר מ"הבקבוק". וכדי שהחומר יצא מהצינור במיוחד אם מדובר בזוגות, בת הזוג יוצרת את הרצון לחומר לעבור מהבקבוק ולצת מהצינור... ואפרופו- מה זה מתחיל בעין ונגמר בזין?

למעלה