עברית של כלנית מחפש קישור (איילת תע יודע שכלנית לא קיימת אבל יש ליקוד ובזמנו איילת מסרה לי קישור
A alofi12 New member 26/10/06 #1 עברית של כלנית מחפש קישור (איילת תע יודע שכלנית לא קיימת אבל יש ליקוד ובזמנו איילת מסרה לי קישור
A alofi12 New member 26/10/06 #2 מצאתי קישור רק לא יודע מה להוריד יש לי פאלם זייר 72, מה אני צריך להוריד?
G gadi7 New member 26/10/06 #3 בתנאי שיש לך את הקוד, תוריד מהאתר של טופ טכנולוגיות, את העברית לזייר 72. לחץ על הורדה, הורד למחשב, סנכרן והתקן את העברית כמו שמתקינים כל תוכנה אחרתלפאלם. אם העברית הישנה מותקנת אצלך כעת, בצע פעמיים Soft Reset ואח"כ מחק אותה, לפני שתתקין את הקובץ החדש.
בתנאי שיש לך את הקוד, תוריד מהאתר של טופ טכנולוגיות, את העברית לזייר 72. לחץ על הורדה, הורד למחשב, סנכרן והתקן את העברית כמו שמתקינים כל תוכנה אחרתלפאלם. אם העברית הישנה מותקנת אצלך כעת, בצע פעמיים Soft Reset ואח"כ מחק אותה, לפני שתתקין את הקובץ החדש.
A alofi12 New member 26/10/06 #4 תודה רבה, ועוד משהו הפאלם דסקטופ שלי נתקע והוא מגבה את כל הנתונים שלי, אני לא רוצה להסיר והתקיןמחדש, יש אפשרות לתקן אותו או לשמוא על המידע? תודה שוב
תודה רבה, ועוד משהו הפאלם דסקטופ שלי נתקע והוא מגבה את כל הנתונים שלי, אני לא רוצה להסיר והתקיןמחדש, יש אפשרות לתקן אותו או לשמוא על המידע? תודה שוב
A alofi12 New member 26/10/06 #5 לאחר תיקון התוכנה לא מסתנכרן מש מכה היום, חיפשתי עברית, התוכנה לא עבדה, לאחר שעשיתי תיקון עכשיו לא מסתנכרן, יש למישהו רעיון?
לאחר תיקון התוכנה לא מסתנכרן מש מכה היום, חיפשתי עברית, התוכנה לא עבדה, לאחר שעשיתי תיקון עכשיו לא מסתנכרן, יש למישהו רעיון?