עברית

• פותח הנושא dors
  • פורסם בתאריך

dors

New member
עברית

שמתי לב שבכל מיני תוכנות ב VISTA העברית מוצגת כג'יבריש. למשל בWINAMP, ברשימה של השירים העברית מוצגת כג'יבריש, אבל ב TASKBAR העברית מופיעה בסדר [גם שם הקובץ מופיע בסדר]. גם בWINDOWS MAIL כשאני מנסה ליצור תיקיה חדשה בעברית אז הטקסט מופיע כג'יבריש אבל אם אני מעתיק לשם טקסט בעברית ממקום אחר אז העברית מוצגת טוב. איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת של העברית?

Ambious

New member
לי זה לא קרה, אבל אותו דבר היה קורה ב- XP

אם לא היית מגדיר הכל בעברית. בויסטה יש שני סוגים של עברית משום מה, HE-HE ו- HE-US. תבדוק איזה מהם מסומן אצלך ותבחר את השני. כמו כן, אל תשכח לבחור בכל המקומות האחרים עברית, גם איפה שנראה לך שצריך להיות אנגלית.

dors

New member
"בכל המקומות האחרים"

= איפה? יש עוד מקום חוץ מה Regional and Language Options ? [וגם שם לא מצאתי משהו שצריך לשנות]

Ambious

New member
אני כרגע ב- XP, מאוחר יותר אני אכנס

לויסטה ואבדוק.

dors

New member
עוד בעיה,

אני מנסה להתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך, הורדתי מהאתר של NVIDIA את הדרייברים, בשביל WINDOWS VISTA וכשאני מנסה להתקין אני מקבל את השגיאה הבאה:
The NVIDIA Setup program could not locate any dricers that are compatible with your current hardware. Setup will now exit.​
כשניסיתי להוריד את הדרייבים ל WINDOWS XP [שעבדו עד לפני ה VISTA] הוא רושם שמערכת ההפעלה היא לא XP איך אפשר לפתור את הבעיה? אני לא מצליח לראות טוב בטלוויזיה

ishaydahan

New member
לי זה גם (בערך) קרה...

לי זה גם קרה רק שאני משתמש בגרסאת X64 התקנתי את הדרייברים הדרושים לכרטיס מסך 6600 ההתקנה הלכה חלק, אבל אחרי ההתקנה הוא אומר לי שהדרייבר לא מתאים והוא ישתמש בVGA יש למישהו מושג מה זה אומר\מה לעשות?

roin10

New member
../images/Emo45.gif

גם הוורד פד והנוט פאד לא מזהים עברית...

למעלה