עברית

רן בג

New member
עברית

יש לי פאלם שקניתי בחו"ל ללא עברית. בשוטטי ברשת נראה שנכנסתי לאיזו תוכנה תומכת עברית. בסינכרון הבא של הפאלם שלי מצאתי לשמחתי והפתעתי תוכנת עברית בשם PENTICON ע"ג לוח הפתיחה.. אשר דורשת ממני להרשם ולתת לה איזה KEY אם לא היא תמחק לי תוך 30 יום..ברור לי שדלגתי כאן על איזו הרשמה בזמן הורדת התוכנה למחשב.איך נרשמים לדבר הזה, ומהיכן לוקחים את המפתח?? תודה

"אם מתחשק לך לפעמים...

לפתוח לרגע את דלת הקסמים, בוא ואתן לך מפתח, היכנס ותהיה אורח..." PS. כלנית משווקת את העברית של פנטיקון.

_אלי_

New member
תותי, הפתעת אותי...

חשבתי שאת צעירה מכדי לשלוט בשירי פתיחה של תכניות בשחור-לבן.

שולטת היטב.....

דאג וטוני, דני-דינה, גבי & דבי ודוֹבְּי, דוֹבְּי דוברמן- אין כמוהו חברמן. ולמען הדור שלא ידע את יוסף <ואת גידי גוב>, פעם היה רק ערוץ אחד...<כן, כן- מה ששמעתם> . ונסיים בדברי המשורר הידוע מהשמו <וולטייר??
>: Love, exciting & new come aboard we´ll expecting you... The love boat ta, na na...

pvman

New member
We´ll >>> We are ../images/Emo9.gif

סליחה, אבל גם אני מהדור ההוא.......

מה זה? שוב חמיצר? תנו רמז לסנילי

כמוני שאינו מבין על מה כל השרשור הנ"ל.

eliram

New member
השלימו את החסר:

הפתעות כאלה, ב------ זה אני שמי ------ ליד הנחל חיים ביחד ---- ו ----- קוראים לי ------ וחבר לי ושמו --- והאם יש עוד מישהו שזוכר את התוכנית המיתולוגית "אות אות אות"? הכפתוריאדה? מישהו יודע מה קרה לדרקונית המרק? אכן, היו זמנים. מצד שני גם היום יש תכניות לא רעות. אין תלונות.

צ´פניק צדק... כל מה שלא פאלם - נמחק

תראו לאן הגענו - סרטים מצוירים והתחלנו כפורום פאלם מכובד

eliram

New member
אדם הצעיר, והתמים. ../images/Emo13.gif

רק שנדע עד כמה אין לך מושג, אף תוכנית מאלו שהוזכרו כאן איננה סרט מצוייר. לא נורא, יום אחד תתרפק על הפאלמים ועל האינטרנט באותה צורה: "זוכרים שפעם היה אתר בשם תפוז?" השלימו: פאלם ו----- אח, יהיו זמנים

אלכס, סטיבן, עומר, אביב, גיא, חבר´ה

לא יפה, קדימה להכניס קצת לזקנים ותותי, במקומך לא הייתי צוחק, בשנות כלב, לא הרבה מפריד בינינו

al-x

New member
אני קצת מבולבל ../images/Emo12.gif

אדם, אתה בקבוצה של הזקנים או הצעירים?

pvman

New member
מישהו פעם אמר לי כאן אחרת

כשהייתי טרי בפורום הספציפי הזה, לא הבנתי מה כל התכתובות המוזרות, שהקשר בינן ובין פאלם היה מקרי ביותר. מישהו (שהתחבא מאחורי הכינוי "אדם צייט") הסביר לי שזה פורום של פאלם וחברים ולעיתים יש בפורום הווי שאינו "פאלם" נטו (כפי שניתן לראות בכל מיני פורומים אחרים שעוסקים רק ואך ורק בנושא ספציפי).... נדמה לי שאותו "אדם צייט" (אתה מכיר אותו?) נכנס לכל מיני דיונים ארוכים עם כל מיני צובקות (ממש לא ענייני פאלם) וזה אפילו נחמד לקרוא.. אז אדם, תן לנו לגמור את הנושא בכיף ואת המחיקות נשאיר לכל מיני מנהלי פורום אגרסיביים המככבים בפורומים אחרים
יאללה, ביי (אדם, אני מקווה שאתה לוקח את זה ברוח טובה, כפי שזה נכתב)

למעלה