עברי לידר- דניאל מתארח!

י yuval

New member
עברי לידר- דניאל מתארח!

אז ככה, אתמול בשעה 10 בערב נסעתי להופעה של עברי לידר במבצר שוני. המקום מקסים, האקוסטיקה אדירה ועברי היה באמת נפלא. אחרי בערך שעה של הופעה עברי אמר שהדבר שהכי כיף בהופעות כאלו זה שמתארחים אמנים אחרים ובעיקר שהם כל כך מוכשרים, הוא התחיל לשיר את רבות הדרכים (עברי) בגרסה שונה לגמרי אבל מגניבה, ואז דניאל עלה לבמה בפזמון (בעמידה!) וזה היה כל כך מרגש.עברי ירד מהבמה ודניאל (המקסים) שר את "הייתכן" (השיר החדש) ואת "בא מכאב" עם הפסנתר באמת שזה היה מדהים. אחר כך הוא התחיל לשיר את "זכיתי לאהוב" (של עברי לידר) ואז בבית השני עברי עלה והם שרו ביחד. והשיר האחרון היה שיר של לאונרד כהן (מצטערת, לא זוכרת את שמו) ממהופעה בפסטיבל ישראל שתורגם לעברית וואו זה היה מושלם!. נהנתי המון, זה אחד המקומות היפים והתרגשתי מאוד לראות את דניאל היקר מופיע שם שקהל שלם- המון אנשים מוחא לו כפיים. כל האולם קם לכבודו- מקסים. דניאל אתה נהדר. יובל =]

שמחה שנהנית- מסכימה עם אלמוג

השילוב של שניהם פשוט מעולה. השיר של ליאונרד כהן שהם שרו היה "מריאן" (so long marrianne) - "נגנב" בקנאות מפורום עברי... יש שם גם תמונות של עברי ודניאל. מזכיר קצת את ההופעה של דניאל שעברי התארח בה לפני כמעט שנה- חיבור פשוט מעולה.

י yuval

New member
תודה :)

וכן זה שילוב מצוין. ונכון. איך יכולתי לשכוח "מריאן". (שיר מקסים! )

S h A b i T

New member
למען הכנות, אני חייבת להגיד שהאירוח הזה

בקמלוט לפני שנה (כמעט בדיוק..
) היה נשמע תמוה לחלוטין. -אבל- אני שומעת אותו ממש עכשיו, בין פרק לפרק באזרחות, ועם כמה שההקלטה באיכות לא משו בכלל, זה מרגש אותי מחדש.

למעלה