עברי ליר המלך החדש

רוקיסט

New member
עברי ליר המלך החדש

. אין ספק שעברי לידר הוא כרגע המלך של הרוק הישראלי(גפעד שאביב ן יוציא עוד דיסק כמובן)

I´m drooling ../images/Emo99.gif

עברי לידר הוא הכי מלך בעולם!!!!
אין מה לעשות... ולכל המקופחים... ואלה שלא מכירים אותי.. הנה התמונה שלי עם עברי.. לא לשים
לפנים המוזרות שיש לי.. זה הכל מהלחצ.. אתם יודעים.. עברי לידר וזה.. (אני עוד אמחק את ההודעה.. מי יודע אילו סוטים מסתובבים כאן...?)

trilliane

Well-known member
מנהל
סליחה, אבל איפה התמונה המובטחת? ../images/Emo12.gif

trilliane

Well-known member
מנהל
וואווו, איזה קוצים! ../images/Emo6.gif

חבל רק שהעיניים יצאו אדומות... אגב, מסניפה, מותר לשאול בת כמה את? עצה ובקשה קטנטונת: אנא הקטינו את הרזולוציה של התמונות שאתם סורקים ומעלים! חלקינו גולשים בחיבור מודם איטי וברזולוציה לא משהו, ותמונה בגודל כזה לא רק שאני לא יכולה לראות בגבולות הצג שלי (אני נאלצת לגלול לכל הכיוונים) לוקח לך גם הממממון זמן להיטען למחשב שלי. ולגבי עברי לידר... התלבטתי אם זה יהיה חכם להגיד את זה, אבל נו, אני טיפוס כן
הוא נראה בחור מאד מאד נחמד, אבל את המוסיקה שלו אני לא אוהבת (בעיני היא דיי משעממת, וזה פרט לעובדה שכל השירים החדשים שלו ששמעתי נשמעים כמו ואריאציות על הישנים). נו, מה לעשות
עינת

תשת

New member
אמנם היא לא כל כך יפה

אבל היא בהחלט בת 16. לגבי יודעת משהו על העולם הזה אני לא בטוח... (רחי, הכל באהבה, את יודעת)

Bassman

New member
רגע למי יש בעיה עם רחל

צחוקים רוחה מה קורה~!!????? את באה למפגש??? ורק כדי שההודעה תהיה קשורה: אביב גפן לא משהו... למה אנשים מחזיקים ממנו? ושאלה אחרונה את מרשה לי לפרסם תמונות אחרות שלך? נ.ב. משינה שולטים

Bassman

New member
וואו... לא שמתי לב

עברי לידר ממש נמוך אם את מגיעה לו לכתפיים!!!!!!!! סתם... מה רע בקומפקטיות? אבל עדיין... הוא ממש נמוך (למרות שאת נראית נורמלית לידו)

אני אחלה.

הוא די נמוך, אבל אני לא מגיעה לו לכתפיים. שים
שהוא מכופף ברכיים לידי. ותראה מה יש לי על הכתפ! (שערות בי´צחי של עברי! וואו!)

ארבל....

אני באה למםגש אביב גפן לא משהו? נכון. לאחרונה הוא באמת משו... (גשם כבד עומד ליפול? דו מי אה ברייק!) לא! אני לא מרשה! ומה בקשר לאותן תמונות שלא שלחת לי? משינה אכן שולטים.

באהבה????????

לגבי יודעת משו על העולם?????? למה אתה יודע יותר טוב ממני?????????? *המפפפ..* ואני בת 16 וחודש

תגוווווובה

אהה... הקוצים לא משו בתמונה הזאת.. הם הרבה יותר יפים עכשיו. אל תקשיבי לתשת. הוא אידיוט. הוא חושב ששיער ארוך זה יפה וזה... לאאאא... העיניים יצאו אדומות כי אני די דפוקה... ממ.. לא קשור.. בדר"כ הן לא יוצאות אדומות. סרקתי תמונה של העיניים שלי.. זה יצא קצת פוזל ומטושטש, אבל אני אסלח לעצמי. אני מקווה שבתוכנה בה אתם רואים תמונות אפשר להבהיר את התמונה. בקשר לגודל- אם היה לי מושג איך סורקים ברזולוציה קטנה יותר, הייתי עושה את זה מזמן. אני סולחת לך בקשר לעברי לידר. פשוט, רוב האנשים שונאים אותו כי הוא הומו
. ממש הומופובים. לא יפה. הוא בחור נורא נחמד. הוא אפילו נתן לי להצטלם איתו. פעמיים בקשר לזה שאת לא אוהבת את השירים- זה באמת עניין של טעם... שיהיה יומטוב! רחל

trilliane

Well-known member
מנהל
שונאים את עברי לידר? כי הוא הומו? ../images/Emo12.gif

אני מודה שלא נתקלתי בכאלה... אם ראיתי אנשים שלא אוהבים אותו, הרי זה את המוסיקה. מה הקשר לזה שהוא הומו? אם הם היו אוהבים את המוסיקה שלו גם קודם, זה לא היה מפריע להם. יכול להיות שמי שלא אהב מתלכתחילה, מצא לעצמו סיבה נוספת לא לאהוב אותו. תראי, אלטון ג´ון, ג´ורג´ מייקל וגם קווין זוכים להצלחה עולמית, ואני לא זוכרת שאי פעם שמעתי שמישהו שונא אותם בשל נטייתם המינית. עינת

../images/Emo2.gif ???

מה כ"כ מפליא??? כל הכיתה שלי כזאת. זו די צביעות.. וגם די דיעות קדומות. הם פשוט חושבים שלהיות הומו זה דבר רע, ולמרות שהם אהבו את השירים שלו, עכשיו הם שונאים אותו כי הוא הומו. אפילו חבר של תשת הומופוב ששונא את עברי לידר. לפי דעתי זה הפסד רציני.

shellyland

New member
זה חכם מאוד. כנות היא דבר מבורך.

אני עם טריל - עברי לידר הוא בהחלט זמר חביב ושיריו נחמדים, אך הוא רחוק מלהיות מועמד לכתר (לטעמי). יתרה מזו - הוא ושכמותו מייצגים בעיניי את השאיפה לבינוניות שפשטה בזמר העברי ושמצערת אותי צער גדול.

גרי רשף

New member
חכמה גדולה: כשהמסניפה לא פה..../images/Emo22.gif

שלי, אני רואה שתפסת אומץ אחרי ששמעת שמסניפה חמץ לא תהיה כאן עד יום רביעי, בתקווה שההודעה תיעלם בדפים האחוריים עד שהיא תחזור.. האמת- גם אני לא מת על עברי לידר, אבל זה ביני לבינך: היא עוד עלולה לבוא ולדקור אותי עם הקוצים שלה (ספייקים בעברית)..

shellyland

New member
בואי אקח אותך לנגב....

אני מוכנה לסוע עד לנגב (המלא שטפונות בודאי לאחר גשמי הלילה) ולהגיד לה את הכל בפנים, או, לחילופין, לחזור על כל מילה ברגע שהיא תגיע. אני, בניגוד אליך, לא מפחדת מכמה דקירות.

גרי רשף

New member
המלך ליר?../images/Emo22.gif

האם שמתם לב: האקדמיה ללשון עברית- אקדמיה אינה מילה בעברית. האוניברסיטה העברית- אוניברסיטה אינה מילה בעברית. ביה"ס הריאלי העברי- ריאלי אינו מילה בעברית. הגמנסיה העברית הרצליה- גמנסיה אינה מילה בעברית. האנציקלופדיה העברית- אנציקלופדיה אינה מילה בעברית. עברי לידר- שר שיר שמתחיל דווקא ביפנית..

shellyland

New member
ומה על "העבריים מדימונה"?

האם הם אכן עבריים? בעיקר עכשיו, אחרי שהיה להם הכבוד (המפוקפק) לשכול את אחד מבניהם בפיגוע.

למעלה