עברנו אות:

gabrielle

New member
עברנו אות:

ז´
הממ... מה יש מעניין ב-ז´?

*neta*

New member
ז´...

זינן- קנטאור,בנם של אפני ופנטס. הוא נקרא על שם זינה, שעזרה לאפיני ללדת אותו.

shanyz

New member
../images/Emo9.gifשאני אנסה את זינה?

אוקי אני מקווה לא לשכוח כלום. זינה, נסיכה לוחמת, שנלחמת למען הטוב, עוזרת לנזקקים ולכפרים שזקוקים את הגנתה מפני מצביאים, מלכים וכ´ו... בעבר היא הייתה רעה, משום שאחיה,מת כשהצבא של קורטיז תקף את הכפר של זינה. במשך השנים היא צברה לעצמה אוייבים רבים ושונים, ביניהם קליסטו, אלטי, מינג טיאן, ורבים אחרים. היא ידועה גם ב"משמידת האומות" =) אבל זה בזמן שהיתה רעה. יש לה חברה הכי טובה, בשם גבריאל (דה..(=) והן עוברות יחד הרפתקאות, מקרים של כמעט מוות, שיחות מלב אל לב... לזינה יש מספר מאהבים, ביניהם, ארס,בוריאס, הרקולס, מרקוס, דרקו, סיזר, ועוד... אאממ...יש לה בן בשם סולאן, שהוא גם בנו של בוריאס. יש לה עוד בת בשם איב, שהיא למעשה הנשמה של קליסטו. היא נלחמת בחרב ובצ´קרם, היא חזקה כמו 10 גברים ותמיד חושבת מספר צעדים קודם ויש לה קריאה שכולם מזהים: לילילילילילילילילי
אמממ זהו אני חושבת, שכחתי משהו?:) כתבתי יותר מידי?

זאוס

ראש האלים. ראש הרודפים את בתה של זינה, איב. אחיו של האדס, איתו בתחילה היו לזינה יחסים טובים (היא עזרה לו לעשות סדר בממלכת השאול בעונה הראשונה והוא הציע לה לראות את סולן כשהיא חיפשה את גבריאל בתחילת העונה הרביעית). אחיו גם של פוסידון, שבשלב מסוים הכריז עליה מלחמה, כיוון שעזרה ליוליסס, אשר היה אחראי למות בנו ולסיקרופ המלח המקולל. אחיה של הסטיה, אשר את הבתולות העובדות אותה זינה הצילה יותר מפעם אחת (COMEDY OF EROS, WARRIOR... PRIESTESS... TRAMP). אביו של הרקולס, שהיה ידיד, מאהב ואדם שעזר לה לעשות שינוי רציני בחייה. אביו של ארס, שהיה ללא ספק האל (ובתקופה מסוימת, בן האלמוות) החשוב והמשפיע ביותר בחייה (איך שלא תבחרו לראות את זה). אביה של אפרודיטה, אלת האהבה וחברה נאמנה. אביה של אתנה, האלה שזינה הכי העריכה, אך נאלצה להילחם איתה בקרב עד המוות. ואני בטוח שוכחת עוד כמה אספקטים חשובים.

gabrielle

New member
טימפני

* תוהה אם ככה קראו לו באמת * לגבי היה חמור כזה שהיא היתה קטנה ובפסיפוסים היא מספרת שהוא ישן לה בחדר

ברודי

New member
טוביאס-אם בחמורים עסקינן.

החמור מהפרק A Solstice Carol. היה אמור להישלח למוריד עורות אבל גבריאל ריחמה עליו וקנתה אותו בכל הכסף שלה.. והוא עזר להם מאוד במשימה לעבוד על המלך סילבוס (החמור החזיק את גבריאל באוויר) יש לו קטע שהוא מגיב רק כששורקים לו, ובסוף גבריאל נותנת אותו במתנה לזוג אנשים נחמד שהיה בדרך. *איך הייתי בסדר?* (מגדירה חמורים... נו באמת...)

shanyz

New member
מה זאת אומרת?

בפספוסים היא אומר שהוא ישן חלה בחדר? כאילו בחדר שהיא ישנה בו בזמן הפיספוסים הכוונה..?

gabrielle

New member
ז"א

שרנה בפיספוסים בעונה ראשונה התבלבלה בשורות (
) ואמרה שהחמור ישן לה בחדר

gabrielle

New member
אני רוצה לשבח ../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif

את המנהלות שלנו שהעלו מילון ( לפחות את ההתחלה שלו ) לפורום- שעשוי בצורה כל כך טובה... בנוסף לכך- ראיתי שאין תמונה של הרקולס אז אני מוסיפה כדי שתוכלו לשים במילון. אנשים, כנסו למילון, תציצו שם ותיבדקו אם אתם יכולים להוסיף תמונות שחסרות להגדרות מסויימות. אם מתחילים משהו- עושים אותו עד הסוף, בדרך הטובה ביותר. אז ייאלה.

gabrielle

New member
חסר מלא תמונות וזה מוזר

כי שמו פה תמונות של אילי לדוגמא... ואין תמונה של רנה?! מה ניסגר..?

gabrielle

New member
../images/Emo41.gif י´../images/Emo41.gif

יוליסס- היה המלך של האי איתקה ופוסידון העניש אותו ולא נתן לו לחזור לאי, והפריד אותו מאישתו. כשזינה וגבריאל פוגשות אותו הוא מותקף והן עוזרות לו וככה הן נכנסות איתו למסע - בחזרה לאי שלו. בסופו של דבר, הוא מצליח להגיע לאי בשלום ולקבל את כתר המלכות בחזרה ואת השליטה באי. בינו לבין זינה היה קליק מסויים אבל זינה דחתה אותו, כי חשבה שטוב לו יותר להיות עם אישתו. יוליסס הופיע בפרק אחד בלבד והפרק הוא על שמו.

למעלה