עברנו אתמול את הניתוח להארכת הגיד..

nush האחד

New member
עברנו אתמול את הניתוח להארכת הגיד..

הניתוח כשלעצמו עבר בשלום, ב"ה והכי חשוב שאנחנו אחרי זה. היה לי הרבה יותר קשה בדקות הראשונות כשראיתי את האפרוח הקטן שלי אחרי הניתוח, לא מפסיקה לחשוב על הרגעים האלה... הייתי נותנת הכל לו ידעתי שיש ביכולתי לחסוך ממנו את הכאב ולהרגיש אותו במקומו... היום כל היום הוא עם אקמולי, לא ממש מצליח לישון כמו שצריך ורוב שעות היום נמצא על הידיים חסר מנוחה. נקווה שמחר ירגיש טוב יותר. העיקר שנגמר. אוהבת אותו כל כך. נכון שזה מזל שהוא לא יזכור כלום בעתיד...?

פרלמנים

New member
תרגישו טוב

הי, אני כל כך מבינה אותך. אנחנו עברנו את הניתוח לפני חודש... דניאל הפצפון שכב במיטה הענקית והיה חיוור ומנומנם... רציתי לחבק אותו בלי סוף. אבל תדעי שאחרי יום או יומיים הוא חזר להיות נינג'ה!!! אני שמחה להגיד שלא היה לנו צורך באקמולי ודניאל לא סבל כל כך- איזו הרדמה עשיתם? לנו בביה"ח שנייידר עשו "אפידורל" מקומי לתינוקות...זה היה אחלה. תתעודדי, אנחנו עושות את הכל בשבילם, מאהבה, הם יבינו את זה כשהם יגדלו! ערב מקסים.

טאניוש

New member
לאמא תמיד כואב יותר ../images/Emo201.gif

התינוק שלי עבר ניתוחון בקלות מפתיעה. לא בכה בכלל, לא ביום הניתוח, לא למחרת, לא בעוד יומיים. ברור שהוא לא זוכר שום דבר. נשארה רק צלקת קטנה שבקושי רואים. ואני- זוכרת הכל. הכי חשוב- אתם אחרי.

nush האחד

New member
תודה על התמיכה... ../images/Emo24.gif

רק אתן מבינות אותי. לא יודעת למה, פתאום נכנסתי למרה שחורה, למעין "דאון" שאני לא יכולה להסביר. ההתמודדות עם הק"פ מאד קשה לי והיום הוא אחד הימים הפחות אופטימיים שהיו לי עד כה. זה נורא מוזר- מצד אחד אני יודעת בלב שלם שאנחנו עושים את הדבר הטוב ביותר ומעובדה זו אני שואבת את הכוחות ואת העידוד אבל לפעמים אני מרגישה שזה ממש גדול עליי (לא שיש לי יותר מדי ברירות...). מקוה שמחר האופטימיות תחזור ושהשמש שוב תזרח. לילה טוב

אל תדאגי

אחרי הניתוח גם לנו היו יומיים קשים. היה הרבה בכי (שלו ושלי) וגם אקמולי. יומיים הילד היה רוב הזמן על הידיים ואח"כ חזר להתנהג כרגיל ואת יכולה לחזור להיות אופטימית.

nush האחד

New member
קצת יותר טוב ../images/Emo51.gif

אמנם הקטנצ'יק ישן מאד לא רגוע ויחסית מעט מאד אבל מסתמן שיפור ניכר. אתמול האקמול ממש לא עזר כמעט והיום נתתי לו לבינתיים רק פעם אחת. מקוה שמחר יחזור לעצמו.

מזל שיש אקמולי

כמה שאני נמנעת מלתת. אגב אושרי עדיין מסתפק במ"ל אחד, בגיל שלוש, זה עדיין משפיע עליו להפליא. יופי, עברתם עוד שלב וזה הגבס האחרון, את מאמינה? מזל טוב.

למעלה