עברנו את הבדיקה גסטרוסקופיה......

yankale

New member
עברנו את הבדיקה גסטרוסקופיה......

21:13 | 20/04/05 בבית החולים , הבדיקה היתה בהרדמה מלאה, עברה בשלום. בבדיקה עצמה לא נתגלה דבר מה חריג, אין בקע כל שהוא . לקחו ביופסיה מהתריסריון על מנת לבדוק רגישות לצליאק, וכן בודקים אם יש חיידק כל שהוא המפריע לקיבה. יש השערה שהילד בולע אויר תוך כדי אכילה מהירה ולכן כל הבלגן אבל בודקים זאת. בינתיים עד לתשובות סופיות לציליאק ובדיקות לחיידקים שיגיעו תוך שלושה שבועות, נתנו לנו תרופה בשם LOSEC, פעילותה - מעכב הפרשת חומצה במערכת העיכול, וטיפול בכיב קיבה ותריסריון. רציתי לדעת אם ידוע לכם על מרכיבי התרופה (OMEPRAZOLE), והאם יש לה תופעות לוואי המפריעות לילדינו בספקטרום.

גם אנחנו עשינו את הבדיקה בשניידר

גם קיבלנו לוסק.התוצאה הייתה שיפור התנהגותי הילד הפסיק לבכות כביכול ללא סיבה.הבן שלי קיבל לוסק כי יש לו ריפלוקס על רקע מה אתם קיבלתם?

razgalili

New member
הי

התרופה הנ"ל OMEPRAZOLE או בשמה המוכר בארה"ב פרילוסק משתקת את היכולת של הקיבה להפריש חומצה על ידי התערבות ב"משאבת החומצה". האם התרופה מכילה חומרים שמזיקים לילדים שלנו? ברור שכן. זהו אחד מאותם מקרים שבהם צריך לשקול תועלת מול נזק ולהחליט. אם הילד סובל מרפלוקס התרופה תחולל נפלאות בהתנהגות שלו ובבריאות שלו. התרופה כשלעצמה מפריעה עוד יותר לתהליך העיכול הפגום ממילא של הילד ומסלקת עוד מערכת הגנה שהגוף משתמש בה כנגד הזיהומים במעיים. בעל חשיבות יותר נמוכה אבל בהחלט קיימת היא רשימת החומרים ה"בלתי פעילים" שהתרופה מכילה: gelatin-NF, FD&C blue #1, FD&C red #40, D&C red #28, titanium dioxide, synthetic black iron oxide, isopropanol, butyl alcohol, FD&C blue #2, D&C red #7 calcium lake, and, in addition, the 10 mg capsule shell also contains D&C yellow #10. הרשימה שלעיל לקוחה מהתיאור של פרילוסק, גרסאות אחרות של התרופה יכילו רשימה שונה לחלוטין של חריאטים. אם הייתי במקומכם, הייתי מנסה את התרופה ורואה אם היא מביאה לשיפור משמעותי במצב הילד, אם כן, הייתי מתסף לילד כמויות גדולות של אנזימים כדי לעזור לילד לפרק את המזון ולהרוג חידקים במעיים בלי החומצה הטבעית.

למעלה