עברנו את הבחינה בט"ח

עברנו את הבחינה בט"ח

עברנו את בחינת הבגרות בהצלחה מרובה! גלי שוקלת בגיל שנה 9.040 ק"ג גובהה הוא 73 ס"מ והיקף ראשה 44.7 ס"מ היא השויצה לאחות כמה יפה היא הולכת, ויודעת גם להסתובב ולפנות ימינה ושמאלה. גם שרנו שירים, שלנו ולא מה שהאחות שרה, כי לא עניין אותה ידיים למעלה עכשיו, היא רצתה לשיר על פרח, והריחה את הפרח שקטפנו בדרך. אז הכל בסדר, יופי טופי לנו. דווקא היא לא רצתה לראות מחיאות כפיים, או השחלת טבעות. ואני נורא רציתי להשויץ. נו שוין, אז רק אנחנו יודעים, שששששששש........

ועכשיו גם אנחנו יודעים! ../images/Emo8.gif

כל הכבוד לגלי!

טלי א

New member
גם אנחנו רוצות להשוויץ../images/Emo39.gif

אומנם אנחנו עברנו את הבחינה המוקדמת של גיך שלושה חודשים. עופרי שוקלת 5.8 ק"ג וגובהה 59 ובהתחשב בכך שהיא נולדה 2,460 היא עשתה קפיצה יפה מהאחוזון ה-10 לאחוזון ה-50 והכל עם הנקה בלבד...חוץ מזה הראנו לכולם בטיפת חלב איך אנחנו יודעות להחזיק חפצים בידיים, למלמל קצת ולחייך המון...איזה כיף להיות אמא גאה

יונית ש

New member
כל הכבוד לשתיכן ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif

איזה כיף להיות אמא גאה. הפיצקלך עושים מה שאנחנו רוצים ואיזה אושר!!! אם הם היו יודעים כמה קל לגרום לנו עונג. תמשיכו להנות מהתפתחות כל כך תקינה ומוצלחת יונית

גלי - כל הכבוד דוגמנית חכמה שלנו ../images/Emo25.gif

טלי, הילדה עושה נאחס הא?! מיותר לציין שאנחנו את רב המבחנים בטיפת חלב לא עוברים...
לא נורא.
שירלי.

כל הכבוד לגלי ../images/Emo106.gif

ותעזבי מהבחינות של טפ"ח, אני בטוחה שאצל אבאמא היא עוברת את כל הבחינות בגדול! ואני חייבת לשאול, המשקל זה עם בגדים וחיתול או נטורל?

המשקל זה עם בגד גוף דק.

ככה תמיד שקלנו, אז היינו חייבים להפשיט, למרות הקור. היה מזגן לפחות. והיינו מרוצים כי זה אומר שגלי שילשה את משקל הלידה שלה, מה שמאוד שימח את האחות, שאמרה שככה זה צריך להיות. מה שכן, גלי גמדונת קצת, לא?

דניעל

New member
אם גלי גמדונת, אז דניאל...../images/Emo15.gif

בפעם האחרונה שנשקלנו, דניאל היה 8.280 ק"ג. באורך הוא כמו גלי. והוא בן, כך שבממוצע הוא צריך להיות קצת יותר. ואני לא רוצה לחשוב כמה הוא ירד עכשיו, אחרי שבוע של שילשולים. בעניין השיר - דניאל מחבב את הספר הזה, אבל מעדיף את השיר הידוע על הפרפר. הוא מצביע על כף היד כשהוא מבקש שאדקלם לו "בא אלי פרפר נחמד". הוא במיוחד אוהב את השורה שבה הפרפר עף והיד עולה למעלה בריפרוף.

תפוח עץ

New member
יופי טופי - מביאה נחת להורים

חייבת לשאול איזה שיר על פרח אתם שרים ?

../images/Emo39.gif לי יפה ורוד...

מתוך הספר "פרפר נחמד" של פניה ברגשטיין.
לי יפה ורוד
לי נחמד מאוד פרח קט מן הגינה אמאל´ה הריחי נא כל בוקר אנחנו יוצאות לגינה, ותמיד קוטפות/תולשות
מהגינה גלי מושיטה לי אותו להריח, ז"א דוחפת לי אותו לאף.

זה שיר שאני מאוד מאוד אוהבת ../images/Emo23.gif

הבעיה שתומר הגברבר הקשוח שלי לא ממש נמס ממנו (בלשון המעטה
) ואגב גמדות הרי שתומר שלי בטח יותר גמדון מגלי אז תהיי רגועה
שירלי.

כל הכבוד ../images/Emo9.gif

איזה אושר. נהדר לדעת שהכל מתקדם טוב. אנחנו נעבור את הבדיקה בהמשך השבוע

למעלה