עברנו את הניתוח + שאלה

עברנו את הניתוח + שאלה

היי לכולם,

בשבוע שעבר עברנו ניתוח בשניידר, ד"ר וייגל ניתח.
הניתוח עבר בשלום ועבר ממש מהר, לביא היה ממש גיבור :)
אין לי כ"כ מה לספר אבל אם יש כאן מי שעוד לא עבר ניתוח אשמח לענות על שאלות.

יש לי שאלה או יותר נכון 2:
ד"ר וייגל אמר לנו לבוא אליו לאחר 3 שבועות וחצי, הבעיה היא שיום ראשון 3 שבועות וחצי אחרי יוצא בדיוק חג שבועות, אם נחכה לשבוע אחרי זה כבר יותר מידי זמן, כבר עכשיו אני מרגישה שהרגל שלו גדלה והגבס מתחיל ללחוץ. ואולי לבוא שבועיים וחצי אחרי הניתוח זה מוקדם מידי בשביל להוריד את הגבס...? יצא לי מבולגן... :)

בכל אופן, לא עונים לי במרפאה בשניידר, לא ביום ראשון ולא היום, אני רוצה לשאול אותם מה לעשות ושיקבעו לי תור. יש למישהי רעיון איך להשיג אותם?

תודה,
מיכל

זייד18

New member
לנו יש ניתוח בשניידר בשבוע הבא

היי,

אנחנו צריכים לעבור את הניתוח בשבוע הבא ויש לי כמה שאלות אלכם:
1. איזו הרדמה לביא עבר (מקומית או ספינלית)?
2. כמה שעות לביא היה בצום? באם את מניקה איך העברת את שעות הצום הללו?
3. האם הורידו ללביא את הגבס בחדר הניתוח?
4. כמה שעות הייתם באשפוז?

שמחתי לשמוע שהניתוח עבר לכם בשלום ומהר ומקווה שכך יהא אצלנו.

תודה,
משפ' זייד

תשובות

1. הניתוח מתבצע שם בהרדמה ספינלית, לא שאלו אותנו מה אנחנו מעדיפים, פשוט עשו את זה כך. בגלל שזה הרדמה ספינלית ולא מקומית נאלצנו להישאר שם להשגחה עד 7 בערב, אז תקחו את זה בחשבון מבחינת התארגנות, ציוד ואוכל. המרדים היה מאוד נחמד ודיבר איתנו לפני הניתוח והסביר על ההרדמה.

2. התקשרו אלי יום לפני הניתוח ואמרו לי שהוא צריך להיות בצום 4 שעות לפני הניתוח. הזמינו אותנו לשם בשעה 7:15 ואמרו לי להאכיל אותו האכלה אחרונה ב 3:15. ידעתי שהניתוח יהיה בשמונה ולא ב 7 ורבע, אז כיוונתי לי שעון לרבע לארבע והנקתי אותו. הוא נכנס לניתוח ב 8:00 וב 9:15 כבר הנקתי אותו, אז ככה שלא היה לי קשה להעביר את שעות הצום וגם ללביא לא. הצום הזה היה אחד החששות הגדולים שלי והוא עבר בשלום.

3. הורידו לו את הגבס בחדר ניתוח והוא גם יצא משם מגובס, הפריע לי בגבס שעשו לו שם זה שהוא ממש ממש גבוה, הוא כבר הספיק להתלכלך בקקי וזה מבאס, גם יותר קשה לקלח אותו ככה, רואים שזה לא עבודה של אהרון :) בד"כ כשאהרון מגבס אני מזכירה לו שלא יעשה כ"כ גבוה, אם זה חשוב לכם תגידו לוייגל לפני הניתוח (אם הוא מנתח).

4.עניתי בסעיף 1. ועוד משהו לגבי האשפוז, האחיות וכל הצוות שם היו מאוד נחמדים, הציעו לי לשתות ולאכול והכינו לי קפה.

המון המון בהצלחה!
אני פה אם יש עוד שאלות.
מיכל

זייד18

New member
תודה רבה!

תודה רבה על התשובות!

משיחה עם ד"ר וייגל הבנו שמשתחררים כעבור כמה שעות אבל עד הערב?! בכל אופן, אני מקווה שהכל יעבור בשלום ומהר.

האם הזמנתם את הנעליים לפני הניתוח?

עינת.

פרלמנים

New member
אנחנו השתחררנו בצהריים

היינו ראשונים בניתוח, ממ שעל הבוקר,
ובסביבות 14 כבר שחררו אותנו, אחרי שהחליפו גבס כי הוא לחץ מדי על כפות הרגליים.

גם אנחנו חשבנו שמשתחררים כעבור כמה שעות

רק בבוקר לפני הניתוח הרופא המרדים אמר לנו שאחרי הרדמה ספינלית הם משאירים להשגחה עד הערב.

עדיין לא הזמנו נעליים, קיבלתי נעליים ממישהי ועוד שבוע נהיה שם להוריד את הגבס שלאחר הניתוח ואני ממש ממש מקווה שהנעליים האלה יתאימו לו ולא נצטרך להזמין.

המון המון בהצלחה! מתי הניתוח?

זייד18

New member
הניתוח שלנו

הניתוח ביום חמישי. אך אדע יותר פרטים רק יום לפני כן.

אני כ"כ רוצה שנהיה אחרי הניתוח ולראות שעדי בסדר....

זה אכן כיף

אני שמחה שגם אני יכולה לעזור לאחרים...

לפני שהוא נולד חשבתי שאנחנו הולכים לעבור סיוט אבל עכשיו אנחנו כבר אחרי הניתוח ואני נהנית כל רגע מתינוק מקסים!!

Yifatule

New member
היי

אני מציעה לכם להגיע שבוע קודם ומקסימום ד"ר וייגל יחליט להחליף גבס כדי שלא ילחץ לו ולהגיד לכם לחזור שבוע אחרי שבועות כדי להוריד.

למעלה