המכות הלא מקוריות שלי
- מריחת לק
. כמו שכתבתי בשרשור אחר, יש לי שתי ידיים שמאליות. אני ממש לא טובה במריחת לק, ומשקיעה יותר זמן בניקוי מסביב מאשר במריחה עצמה. עוד לא מצאתי שיטה מושלמת לניקוי מסביב, אז זה תמיד כאב ראש.
- ציפורניים חלשות. מאז ומתמיד הציפורניים שלי היו מאוד חלשות ונשברו בקלות. אמנם מצאתי מחזקים שעוזרים לי להתמודד עם זה (סאלי הנסן, hard as nail על שלל סוגיו), אבל עדיין, דווקא כשהן במצב הכי טוב ויפה שלהן, אחת מחליטה להישבר מהבסיס ואין ברירה אלא לקצר הכל. אני יודעת שיש כאלה שמעדיפות ציפורניים קצרות, אבל אני מאוד אוהבת אותן ארוכות, לכן זה מתסכל לעבור את זה בכל פעם. (גם עכשיו, הציפורן באגודל התחילה להישבר ממש באמצע. מנסה לטפל בזה עם שיטת שקית התה, מה שלא נראה הכי טוב מקרוב, אבל גם אם הייתי רוצה לא הייתי יכולה לקצר אותה, השבר נמצא ממש באמצע, על העור. כשהיא תגדל עוד, לא תהיה לי ברירה אלא לגזור ולקצר את הכל בהתאם...)
- סידור הציפורניים. אני לא טובה במיוחד בתחום הזה. הרבה יותר קל לי לתת לציפורניים לגדול בצורה הטבעית שלהן, מאשר להתחיל לשייף ולסדר, ככה שיש לי ציפורניים שהן יותר מרובעות, וכאלה שיותר מעוגלות. שמתי לב שככל שאני מתעסקת בזה יותר, ככה יש יותר סיכוי לפאשלות שאי אפשר לתקן. מתנחמת בעובדה שסביר להניח שאף אחד לא שם לב להבדלים הללו חוץ ממני.
- מחסור בגוונים
. אני אוהבת בעיקר צבעים כהים, גם הלקים הבהירים יותר שלי נקנו כי בבקבוק הם נראים כהים הרבה יותר. מכיוון שכך, אין הרבה מבחר... אז יש לי אדומים כהים בשלל גוונים, וכחולים כהים וסגולים כהים וחומים כהים ושחורים למיניהם, אבל פה בערך זה מסתכם
. אם היה לי טיפה יותר כישרון, הייתי יכולה להתגבר על זה באמצעות נייל ארטים למיניהם, אבל כמו שציינתי בתחילת ההודעה, כישרון וידיים יציבות זה ממני והלאה.