שוקלד אגוזים
New member
עברנו את פרעה נעבור גם את זה .../images/Emo178.gif
דבר גרר דבר מגירה גררה מדף , וילונות נתלו עם ריח המרכך הנישא , וכלי בית ישנים פונו לטובת דנדשים כי אחרת מה היינו עושים עם תווי השי שנכפו עלינו
בעל כורחנו . כבר ניסחתי פניה נרגשת לסגן שר הבריאות הה' ליצמן , שאת התשעים מליון ש"ח שרצה לקבור בבית החולים באשקלון יעמיד לטובת אותן עקרות בית כמוני למשל, שזקוקות עכשף יותר מכל לאיזה עיסוי טוב בשל השרירים שנתפסו ובמיוחד הגב. למה מה? כל השנים אני משלמת מס הכנסה כחוק , בכסף הזה אני מחזיקה כמה בני ישיבה שנהרגים כל יום באוהלה של תורה ושומרים עלי נכון? כלומר אותי אפעם לא יתפסו לא מוכנה לשאלה " מה עשית בשביל מדינה?" , אז שהמדינה תתן לי איזה פיצוי קטנטן על המאמץ שאני משקיעה בבעור החמץ ר"ל..
נו טוף...שלא תתבלבלו ותחשבו שהשוקו מחסידת אומות הברסלבים הווז'ניצים ושאר פנאטים . ניקיתי/מרקתי/שפשפתי/הברקתי/שטפתי/ניגבתי כי אביב בפתח ויש הרגשה של התחדשות , של תקופה חדשה כי הריחות האלה וההכנות הללו עושות טוב על הנשמה , וזו הזדמנות לדלל חפצים שאני כבורגנית אדוקה נוהגת לאגור. לתמיכה ועזרה גייסתי פליט מדיני מניגריה שהפליא להתכופף לכל מיני "מתחת לארונות" ו"מעל הארונות" והזיז את כל הרהיטים הכבדים וחסך לי בקור אצל כירופרקט!
לא זוכרת אם סיפרתי כאן עליו , הבחור משבט וואטוסי בן לאב שהיה ממתנגדי השלטון בקניה , באישון לילה הגיעו לוחמים מהשבט השולט לביתם וחסלו ביריות את אביו ואת דודיו הוא ניצל בנס כי התחבא מתחת למיטה , והצליח לברוח יחד עם אמו ואחיותיו , הם קבלו מקלט מדיני בבורונדי , ובדרך לא דרך הגיע לישראל וקבל כאן מקלט מדיני . הוא מוזיקאי מוכשר איש משכיל , בבוקר עובד לפרנסתו בנקיון , בערב מנגן בלהקה. הוא מאוהב קשות בחומוס, בישראלים, בשמש, בים, ומנסה ללמוד עברית. לקח לי כמעט יום שלם להסביר לו את משמעות ומקור חג הפסח ומנהגיו , אני בטוחה שהוא חושב שאנחנו אומה פסיכית....
ובענין רציני הרבה יותר......... בבוקרו של שבוע חדש עצוב וקודר זה , בו קוברים 2 ממיטב הבנים, נזכור שזה ליל הסדר הרביעי שגלעד שליט לא אתנו
, וכל זאת בשל אטימות וחוסר יכולת החלטה של אדם אחד
תסכימו איתי שהאנלוגיה המתבקשת לאיש הזה היא דמותו של פרעה
דבר גרר דבר מגירה גררה מדף , וילונות נתלו עם ריח המרכך הנישא , וכלי בית ישנים פונו לטובת דנדשים כי אחרת מה היינו עושים עם תווי השי שנכפו עלינו