עברנו היום ניתוח !

simchamiryam

New member
עברנו היום ניתוח !

ביתנו המתוקה היום בת שבעה שבועות, עברה היום ניתוח להארכת הגיד אצל פרופ' פורת. היה מלחיץ אבל תודה לאל נראה שהיא מגיבה בסדר, מתעוררת ואוכלת. היא בוכה יותר מכרגיל, אבל נראה לי שהגזים מציקים לה יותר מהגבס... אם יש למישהו עצות לשלב הזה או לשלב הנעליים אליו אנחנו עומדים להגיע בקרוב נשמח לשמוע ! תודה ההורים של שמחה מרים
 

Adoushi

New member
תודה על העדכון

ומקווה שהבת שלכם תתאושש מהר ותחזור לשיגרה. אז אתם בשלבים האחרונים של הגבס...אוטוטו אומרים שלום לגבסים. חשוב ללמוד על חשיבות הנעליים וההקפדה בלוח הזמנים. הנעליים נועדו לשמור על התיקון שהושג עד כה. זכרו שהנעליים לא יעכבו את ההתפתחות של הבת שלכם ואל תחשבו שהיא מסכנה בגלל הנעליים, היא תתרגל מהר וזה יהיה חלק ממנה. נשמח לעזור בכל שלב.
 
איזה בשורות!!!!

חבל שלא אמרתם לנו, היינו מחזיקים אצבעות והיה עובר עוד יותר קל
נראה לי הגיוני שהילדה תבכה יותר מכרגיל, איזה הרדמה היא עברה? נראה לי שעצות לשלב של אחרי הניתוח, קצת קשה לתת, אבל לדעתי מילת המפתח היא סבלנות סבלנות סבלנות, וגביי, הנעליים אתן למומחים לדבר. 1. תרגישו טוב 2. תעדכנו 3. אם אפשר וכבר יש חשק, אתם יכולים לצרף תמונות של הבובה
 
איזה כיף, הגבס האחרון

לדעתי שלב הנעליים, אחרי שמתרגלים הילדים וההורים, קל בהרבה משלב הגבס. באתר שלנו יש כמה עיצות לשלב הנעליים. כמו למשל, כבר מעכשיו להרים לשמחה מרים את הרגליים יחד, מהברכיים ומהיריכיים, כמה שיותר פעמים ביום. כדי שהתנועה תהיה מוכרת והיא "תגלה" אותה מהר יותר עם הנעליים. לגבי הנעליים. שימו לב כאשר אתם הולכים ל"גפים" לכל העצות שיש באתר. למשל לאן ללכת קודם, מידת הנעליים, הכיפוף של הבר, אורך הבר... כבר שולחת אליכם מסר עם כתובתינו.
מקוה שעד עכשיו שמחה מרים כבר נרגעה לגמרי.
 
למעלה