עברנו למערכת פורומים חדשה וכולם הפסיקו לכתוב?

עברנו למערכת פורומים חדשה וכולם הפסיקו לכתוב?

מחר עוד שבוע מתקרב לסיומו - שרשור עבודה לסופ"ש? מי מתכונן למה? ומתי?

צודקת...

אצלי - משימה די גדולה, אבל אם אני אעמוד בה אני מאוד מאוד אשמח - לסיים להכניס את התיקונים לפרק האינסופי, להכניס עוד כמה דברים שלא הספקתי קודם, לקרוא שוב, לתקן את התיקונים הנוספים, ולהגיש ביום ראשון... שיהיה סופשבוע מקסים לכולם!

d a p h n a

New member
אצלי השבוע עדיין באמצע...

אבל העבודה די חלקית. אתמול היתה לי פגישת קריאה עם מרצה, ועכשיו לפחות אני יודעת מה המטלות שלי לשבועיים הקרובים ויכולה לנסות לסדר את הזמן בצורה נורמלית. אבל, את היום בזבזתי כמעט לחלוטין (למעט איסוף של שני ספרים מהספרייה) כי פשוט לא מתחשק לי לעבוד. ניסיתי קצת לקרוא אחר הצהריים ופשוט נרדמתי על הספה. נקווה שמחר האנרגיה תחזור כי בכל זאת, אני שואפת לקרוא לפחות 8 ספרים בשבועיים האלה....

tulkin

New member
דם אני באמצע שבוע...

שעובר בהנאה רבה. אשתי בכנס. ואני מבלה את כל היום עם הבת שלי, ומביא אותה אחת לכמה שעות למלון בו מתארח הכנס בשביל לאכול. חוץ מזה אני נוהג שעתיים הלוך וחזור מהבית שלנו אל בלטימור (העיר בה מתקיים הכנס). ומעבר לזה כבר לא נשאר כוח לכלום. לימודים? עוד יש לי הרבה דברים לעשות... אבל הם יחכו באמת לסוף השבוע. חוץ מזה, הזמנו כרטיסים ורכב לחופשה שלנו. ועם קצת מזל עוד שבועיים וחצי נוסעים להרי הרוקי לטייל. וזה דדליין אמיתי. אני חייב לגמור את כל חובותי המתמשכים לשנה זו. רצוי עד סוף החודש (אז לא יכעסו עלי), אבל בוודאות לא יותר משבוע אחרי כן - כי אז אנחנו נוסעים. אני מקווה שמסיבת ה 4 ביולי שלי תהיה מסיבת סוף השנה הראשונה. ומיד אחריה אני עושה פורמט לדיסק שבראש שלי ושוכח אותה...

עבודה רבה מאוד לפני

אבל ב"ה טוב שכך. יש להכין את יתר ההרצאות עד לסוף שנה"ל , לשקוד על עריכת כתב העת המחלקתי ולהוציאו לאור לפני תום שנה"ל הנכחית. ב"ה להמשיך בכתיבת עבודת המחקר ובפרט את הכנת המהדורה המדעית. שיהיה סופ"ש מדהים ומיוחד לכולנו. בהצלחה רבה.

מרחף1

New member
כותב כותב כותב.....

כותב עוד עמוד/שניים/פרק בתזה. מתרגל ביום שישי. עובד על (עוד) הצעת מחקר.....

Aeroguy

New member
Well...

At this early stage, i'm approaching a very significant point in my research. A quick reminder: i'm doing my research about the Aboriginal community-controlled health care services in Australia. I'm still shaping my research and it can go to a few different directions, and i want input from the communities to decide what is important to write about these days. So next week I have a meeting with the head of the National Aboriginal Community Controlled Health Organisation, which is the umbrella organisation for all the community-controlled health services. So he is now the key person in this movement, and i'll get to meet him, present myself and what I'm doing, and ask for his input about what does he think is important to research in this field. So i'm pretty excited about this. And also, in 2 weeks and 2 days i'm going to visit my family for the first time in a year and a half, so that's also exciting.

אני בעיצומו של סמסטר קיץ

ולומדת סטטיסטיקה עד כלות הנשמה, כך שגם בסופ"ש הזה יוקדש (יותר מדי) זמן לנושא הלא מלבב הזה.

NorthernStar

New member
תפוז לא כ"כ נותן לי בזמן האחרון

אבל מה שכן - היום סיימתי לכתוב את החלק המתודולוגי בעבודה, ומחר אני עוברת לקרוא קצת לחלק הבא, לכתוב, ואז אני אעבור לניתוח הטקסטים, שהוא לב הפייפר הזה. מזל שדחיתי את הדדליין, כי בחיים לא הייתי מצליחה לסיים עד ה30 ביוני בקצב העבודה הנוכחי. לא שהודעתי לאפחד על הדחייה. החלטתי עם עצמי, ואני עדיין דוחה את שלב ההודעות הרשמית, בעיקר כי לא נעים. וחוצמזה בערבים, אחרי שנמאס לי לעבוד, התאחדתי מחדש עם סדרה שאהבתי מאוד לפני 20 שנה ועכשיו יצאה בDVD, ואפשר בכל ערב להתענג על כל הפרקים מחדש בלי תלות במה שמשדרים בטלויזיה. סוג של כיף (וגם גורם לי להרגיש בת 14 שוב!).

NorthernStar

New member
לא ולא ../images/Emo6.gif

כל מי שמכיר אותי מהתקופה ההיא - לפני כעשרים שנה - יידע בדיוק על איזו סדרה אני מדברת. אפילו אחותי הקטנה שהייתה באמת קטנה זכרה מיד. אני זוכרת שהשגתי תמונות גלוסיות שלהם, ותליתי בחדר, והיו לי מגזינים ותמונות... אז גם אחרי 20 שנה, השמחה וההתרגשות מצפיה בפרקים של הסדרה המדהימה ופורצת הדרך הזאת עדיין חיות וקיימות. אני אעלה תמונה, בתקווה שכולן כאן יידעו במה מדובר.

עוד מישהו סובל התפוז בימים האחרונים?

האטה ממשית, או בעיות בכניסה? או כל דבר אחר שהוא חדש? אנא עדכנו, כי נראה שכל מידע יכול להועיל ....

NorthernStar

New member
כן, אני

עד כי אני לרוב מוותרת על לכתוב בפורומים במשך שעות היום.

אני חושבת שיש בעיות כניסה קשות מחו"ל

יש על זה ערימות על ערימות של קיטורים בכל פורומי הישראלים בחו"ל.

Unicorn98

New member
אני במצוקה בלתי צפויה בזמן האחרון,

יש קורס אחד שאני כותב בו סמינריונית, עליה אני חושב כבר מסוף התואר הראשון. על בסיס עבודה דומה ב-BA פירסמתי מאמר, ותכננתי (עוד בימים שחשבתי להמשיך ל-Ph.D) לפרסם מאמר המשך בנושא. נקרא לו קורס א. קורס אחר, הוא קורס שעליתי עליו כמעט במקרה בתחילת הסמסטר ועוסק בתחום מתודולוגי שרלוונטי לנושא העבודה הראשונה. קיוויתי לשאוב מהקורס המתודולוגי עזרים טכניים וסטטיסטיים שיסייעו לי במחקר השני. לקורס המתוד' נקרא קורס ב'. עכשיו למצוקה המסוימת. אני נדרש לכתוב עבודה בכל אחד מהקורסים. העבודה לקורס א' היא הגדולה והחשובה יותר (הן מבחינת הנ"ז והן מבחינת העניין המקצועי וההיקף), בעוד שהעבודה לקורס ב' היא סרח עודף במידה מסוימת, מכיוון שאני בעצם משתמש בקורס לצורך רכישת ידע ולא ציון או העמקה בנושאים התוכניים שלו. אבל מסתבר כי המרצה דורשת עבודה בהיקף גדול (ואף דחתה הצעה שלי להשתמש בנתונים שאספתי לפני שנתיים בתואנה מוזרה למדי). במקביל, מסתבר כי דווקא הציפיה שלי להכיר כלים חדשים לא התממשה כלל. בנוסף, יש לי בלבול כי שתי העבודות נעות במסלולים דומים מדי בתחומי תוכן דומים, ואני מתקשה להתמודד עם האתגרים המנטליים של שתי עבודות דומות מאוד, אך בעלות אספקטים שונים מסוימים. אני לא יכול לאחד את העבודות. כך, נדמה שביצעתי מקח טעות. לקחתי קורס שלא תכננתי לקחת אותו, במטרה שיסייע למטרה העיקרית. בפועל, הקורס לא רק שלא תורם למטרה שאליו נועד, הוא גוזל ממני מאמץ ואף גורם לבלבול בביצוע המשימה העיקרית. מבאס.

יכולה לתרום לך מהניסיון שלי עם עניין דומה מאו

ד כשהייתי בשנה א' של הMA גם אני היתי במצב דומה. לקחתי קורס, שחבתי שאשתמש בידע ממנו לצורך קורס אחר, שממנו התכוונתי להמשיך לתזה. מה שהסתבר היה שאכן המרצה בו היה דורשני הרבהיותר ממה שהתכוונתי, מה גם שלא למדתי כלום, אל אמצאתי בשיעוריםשלו שעות שיעמום בלתי אפשריות. היה לי ממש קשה להכריחא ת עצמי לעשותא ת העבודה היא היתה ענקית בטירוף האמת, כשאני חושבת על זה היום -ה יא שקולה להיקף חומר של תזה , ממש... אז .. לקחתי פסק זמן של כמעט שנה, ואמרתי שאני אגיש בשנה הבאה... ובשנה הבאה ניגשתי שוב לספרייה לחפש את החומרים שאליהם הוא הפנה אותי... ו.... לבסוף פשוט הלכתי ונרשמתי לקורס אחר, עשיתי בו רפרט פשוט וקליל, וגמרתי את חובת השמיעה שלי. עכשיו - אם אתה מסוגל (נפשית, פיזית וכמובן - מבחינת לו"ז) לעשות מהלך דומה, נראה לי שזה פותר את כל ההתלבטות אם לא- אין ברירה, תשקיע מיניום בעבודה של קורס ב' וזכור - שגם אם יהיה ציון אל משהו , ז הלא נורא, כי מראש היא לא מוגדרת כעבודה לצורכי ציון... ויאללה, מהר "לנפנף" אותה ולעבור לעבודה של קורס א', שהי א הרבה יותר מעניינת וכיפית.

Unicorn98

New member
את צודקת, אבל האמת שאני פחות

מוטרד מהעבודה עצמה, אני קצת מוטרד מכך שבעצם אני "פוסח על שני הסעיפים" ולכן קצת מבולבל בנוגע לשתי העבודות יחד, ובמקביל - המרצה שחשבתי שתתרום לי רבות בנושא מתודולוגיה, בעצם דורשת ממני ללמוד בעצמי מתודות סטטיסטיות חדשות, במקום להוסיף לי ידע משלה. זה ממש מאכזב.

למעלה