עברנו לנעליים - לא משהו

עברנו לנעליים - לא משהו

הילד השמח שלי נעשה מבועס בחלק גדול מהיום ואני ממש עצובה מזה ! אוףףף ....הייתי חוזרת בכיף לגבס לעוד שלושה חודשים ,
הוא אח תאום לאיתן החמוד שגם צריך אותי ועכשיו המסכן דורש כמעט תמיד ידיים !! בלילה דווקא סביר מאוד -כבר עיףףף
יש לו ק"פ רק ברגל שמאל והוא כבר התרגל לגבס - לא מבינה למה לא להשאר עם גבס לשימור הטווח ? עד עכשיו לא קיבלתי שום הסבר שמניח את דעתי .
הוא מיום חמישי עם נעלי מרקל (דווקא איכותיות מעור ) ועם המוט הרגיל - ביום חמישי נחליף לו לדובס מקווה שזה יהיה שינוי משמעותי .
אני עכשיו מתחרטת שלא קניתי את המיטשל אולי בגלל שהם סנדל אז יותר קל לנעול ומרגיש פחות לוחץ לילד ?
אני מרגישה שזה לא יושב הכי טוב בעיקר ברגל הבריאה אפילו הרופא לא הצליח עד הסוף - אני רואה את העקב אבל זה לא ממש ממש הכל בתוך החור ולא מונח עד הסוף בתחתית הנעל, בעיקר שהוא ישן על הבטן . אני חוששת שזה יעשה יותר נזק מתועלת בעיקר לרגל הבריאה אם זה לא יושב פיקס ,מה עושים ?
אני ממש טובה בלנעול נעליים וסדים לצערי משני ילדי הגדולים שעברו גיבוס והארכת גיד אבל מסיבות שונות (יותר מורכב הם עם תסמונת נדירה) ויש טונוס מוגבר כך שיותר קשה .
כאן זה יחסית קל ברוך השם ילד בריא ולא מתנגד ובכול זאת לא סגורה על זה ,
אשמח לטיפים עצות עידוד ....מה תרצו ....

אה ורציתי לדעת אם משהו כאן בקו"פח לאומית ?

מסרתי קבלות ומכתב מהרופא ,אבל לא ידעו לומר לי אם יש החזר ומה גובהו ? רכשנו נעלי מרקל +מוט שעלו 1250 ש"ח .

טובה53

New member
מנסה לענות

ד"ר פונסטי ניסה את כל האפשרויות של גבסים וסדים וכעבור מחקר שנמשך עשרות שנים וכלל גם ניסוי וטעיה הגיע לתוצאה שהנעלים עם המוט מתקנות את הק"פ הכי טוב.
גבס לא משמר מספיק טוב, ומפריע להתפתחות ולפעילות - צריך עד גיל 4 להיות עם זה.
תנסי ללחוץ בעדינות את המוט לכיוון הישבן של הילד, זה עוזר לתקוע את העקב בפינת הנעל, זה מה שאני הייתי עושה. אפשר לתת "קונטרה" בברך, בעדינות רבה כמובן.
בהצלחה! הימים הראשונים עם הנעליים הם שלב קשה אבל עובר.

תודה טובל'ה ,

אני מניחה שהנעליים עם המוט זו לא המצאה של רגע , וכוונתי בעיניין הגבס הייתה ל3 חודשים בהם חייב להיות 23 שעות עם הנעל ,
לאחר מכן ללילה הייתי מסתדרת עם זה - אצלנו הגבס לא ממש הפריע להתפתחות אולי כי התחלנו ממש מוקדם וזה היה חלק ממנו אולי כי זה רק ברגל אחת ואולי כי הקפדתי תמיד שיעשו אותו עדין ולא בומבה !! ועכשיו עם הנעליים אני מרגישה שזה משתק אותו הפך אותו בבבת אחת לתלותי ומנגס מה שממש לא היה קודם ! הוא ילד חייכן ושמח וממש מוזר לי לראות אותו ככה .
בכול אופן אני מקווה שהדובס והזמן יעשה את שלו והוא אכן יתרגל .
תודה על העידוד - את מקסימה !

goldyle

New member
כמה זמן אתם כבר עם הנעלים?

קחי בחשבון שיש כמה ימי הסתגלות,
פתאום הרגלים שלו קשורות והוא לא יכול להזיז את האחת בלי השנייה,
זה לוקח כמה ימים גם עד שהרגל יושבת כמו שצריך בנעל וגם עד שהם לומדים להזיז את הרגלים ביחד
את יכולה לנסות לעזור לו עם כל מני משחקים של להרים ולהוריד לו את הרגלים ביחד
חשוב לשים לב שלא מתפתח שפשוף או פצע, חוץ מזה זה אמור לעבור תוך כמה ימים
ועוד כמה שבועות בכלל לא תזכרי למה העדפת את הגבס :)

בהצלחה!!

אנחנו 5 ימים כולל היום

זה אכן במגמת שיפור - פשוט הוא כל כך נהנה ושונה ללא הנעליים שזה ממש קורע לב לשים לו אותם - הוא אומנם לא בוכה בנעילה שלהם ,
אבל לא כל כך מסכים להיות בטרמפולינה או על משטח בריצפה כמו קודם ,ודורש המון ידיים .
אני תמיד עירנית לפצעים וכבר הקדמתי תרופה למכה וריפדתי את המקומות הרגישים בנעל בפלסטר ג'ל בנוסף אני משמנת היטב את הרגליים בקרם ושמן קלנדולה לפני כל נעילה ומשתמשת בגרביים קצת עבות - וזה בהחלט עושה את העבודה !
תודה על העידוד אני אקח את זה ואחכה בסבלנות עד שיסתגל

למעלה