עברנו לנעליים

עברנו לנעליים

יום שלישי היינו אצל ד"ר פנסקי וכמו שציפינו התיקון הושלם ועברנו לנעליים. נשארנו נאמנים לאלפא פלקס (משתמשים גם עם נועה) אבל לצערי באותו יום הופיעו שפשופים בעקב וסימנים כחולים בצדדים. גיא המתוק לא הפסיק לצרוח באותו יום וממש כאב לי הלב עליו. עם נועה ההסתגלות הייתה ממש קלה ולא נתקלנו בקשיים. חלצנו את הנעליים וניסינו שוב אבל שוב הופיעו סימנים. חלצנו שוב והזמנו את המרקל ממשה (שכל הכבוד לו עומד לרשותינו בכל מה שביקשנו ואפילו הגיע במיוחד לבית שמש לפגוש אותנו ולמסור לנו את הנעליים- כנראה משתלם להיות לקוחות קבועים עם ילד שני...). היום נעלנו לו את המרקל פעם ראשונה והוא נראה יותר רגוע אבל שוב התחילו להופיע שפשופים במקומות אחרים. מקווה לטוב ולרגיעה בזמן הקרוב, ומקווה שכל ההפסקות לא יעלו לנו בגבסים נוספים.
שבת שלו של מנוחה ורוגע לכולם...

נועית37

New member
אווייי

מקווה שבנתיים גיא הסתגל וגם הרגליים ( :

גם ליואב נוצרו פצעים עם האלפא-פלקס. למרות שירותו המדהים של משה אנחנו עברנו לג'ון מיטשל ומאז (שנה כמעט) טפו,טפו,טפו

מחזיקה אצבעות שלא תצטרכו לעשות הפסקות מנעליים... אתם כבר מומחים ויודעים לאן זה יכול להוביל ) :

אבל - מחשבה חיובית = תוצאה חיובית ( :

שבוע טוב

נועה

חזרנו לאלפא פלקס

רגל שמאל יצאה לו מהנעל 3 פעמים תוך כמה שעות ואם הדקנו יותר הופיעו סימנים אדומים. בסוף נזכרתי שעם נועה הופיעו שפשופים כששמנו לה את מדבקות בעקב אז החלטנו לנסות להוריד את המדבקות ולחזור לאלפא פלקס. הוא מיום שישי בערב עם האלפא ובינתיים הכל רגוע והרגל בסדר. אני עם היד על הדופק וכל שעה חולצת נעליים ובודקת. בינתיים גיא יותר רגוע אבל מתחיל להבין שאין הנחות יותר אז קצת עצבני, אבל לפחות לא צורח מכאבים.
נקווה לטוב ונזכור שהרבה הורים היו נותנים הרבה על מנת שאלה יהיו הקשיים שלהם
לילה טוב ומקסים

טובה53

New member
סקרנית לשאול:

האם אלפא פלקס של פעם ואלפא פלקס של היום זה אותו דבר?
או שהם שינו עיצוב, או חומר, או משהו אחר?
באיחולי הסתגלות מהירה לנעלים.

בעיקרון אותן נעליים

עם שינוי קטן- הרצועות של הסקוצ'ים בעיצוב החדש מעט אלכסוניות. זה כמעט לא מורגש לדעתי אבל יש כאלה שהחדשות עשו להם שפשופים.לאחר כמה ימים של שימוש באלפא ללא מדבקות וללא שפשופים אני יכולה לומר בוודאות שמה שגרם לשפשופים זה המדבקות ולא הנעליים עצמן

למעלה