עברתי את צילום הרחם..

מצב
הנושא נעול.

רריא

New member
עברתי את צילום הרחם..

עברתי את צילום הרחם..
הי לכן, הייתן נהדרות. עברתי את הצילום אצל ד"ר גולדמן, רופא מדהים מקו"ח מאוחדת ומבית חולים כלשהו (בלינסון או וולפסון, אינני זוכרת..) בכל אופן יש לו ידי זהב. הכאב היה מינורי. לקחתי אמנם אדויל אבל הוא היה סבלני וחמוד באופן מיוחד. עניין אחד מטריד אותי עכשיו, בעלי ואני עוברים השבחות עם זריקות של מנוגון וכוריגון. אני מקבלת 3 מנוגון ביום החל מיום שלישי. משמע זה היום השישי. באולטראסאונד הבוקר ראו 8 ביציות?! נשמע לי המון. וההוראה הייתה להמשיך עוד יומיים עם המנוגון. האם זה לא מפחיד? יש לי כאבים קלים בבטן התחתונה, האם זה שגרתי? חודש קודם קבלתי 2 מנוגון ביום והיו לי 3 ביציות מתוכן 2 בשלות ולא היו לי בכלל כאבים. מנגד, זה גם לא ממש נקלט.. אשמח לשמוע מחויותיכן, רבקה

טוב שזה מאחורייך ועבר בשלום ../images/Emo127.gif

עברתי את צילום הרחם..
הי לכן, הייתן נהדרות. עברתי את הצילום אצל ד"ר גולדמן, רופא מדהים מקו"ח מאוחדת ומבית חולים כלשהו (בלינסון או וולפסון, אינני זוכרת..) בכל אופן יש לו ידי זהב. הכאב היה מינורי. לקחתי אמנם אדויל אבל הוא היה סבלני וחמוד באופן מיוחד. עניין אחד מטריד אותי עכשיו, בעלי ואני עוברים השבחות עם זריקות של מנוגון וכוריגון. אני מקבלת 3 מנוגון ביום החל מיום שלישי. משמע זה היום השישי. באולטראסאונד הבוקר ראו 8 ביציות?! נשמע לי המון. וההוראה הייתה להמשיך עוד יומיים עם המנוגון. האם זה לא מפחיד? יש לי כאבים קלים בבטן התחתונה, האם זה שגרתי? חודש קודם קבלתי 2 מנוגון ביום והיו לי 3 ביציות מתוכן 2 בשלות ולא היו לי בכלל כאבים. מנגד, זה גם לא ממש נקלט.. אשמח לשמוע מחויותיכן, רבקה
טוב שזה מאחורייך ועבר בשלום

8 ביציות זה אכן נשמע הרבה, אבל השאלה היא האם כולן באותו הגודל? קשה לי להאמין. אולי 2-4 הגדולות ביותר הן בגודל קרוב ויגיעו לרמת הבשלות הנכונה פחות או יותר באותו הזמן. הרי כל המטרה של הזריקות האלה היא להרבות את מספר הביציות, כדי להגדיל את הסיכוי שאחת מהן תופרה, ו-8 ביציות להפרייה זה מספר טוב. כאבי הבטן בהחלט יכולים להגרם מהזריקות וזה אומר שאת צריכה מעכשיו להתחבר לברז או לבקבוק מים ולהתחיל לשתות כמויות מסחריות! חשוב מאוד!!!! בכל מקרה שאת מוטרדת ולא שקטה, אני ממליצה גם להרים טלפון למרפאה בה את מטופלת ולבקש לשוחח עם רופא. שיהיה בהצלחה, רבקה!

מצב
הנושא נעול.
למעלה