עברתי את 35
שלום
דיי שאציין שעברתי את גיל 35 ואני עדיין חסר ניסיון מיני ע"מ להעביר את גדול המבוכה והצרה.
למצב זה יש מספר גורמים:
1. גדלתי בבית דתי (אני לא דתי עכשיו).
2.גדלתי להורים גרושים אצל אימא מאד שמרנית וחרדתית וכל מה שנתפס החושפני או מיני היה מוקצה מחמת גועל מבחינתה והיה אסור אפילו לחשוב על זה ולדבר על זה.
3.חוסר ביטחון עצמי בשפע.
4. דיכאון שהחל מתקופת הצבא ונמשך שנים ארוכות, עד לא מזמן למעשה.
5. בדידות חברתית.
בוודאי החברים בפורום זה יכולים להזדהות עם הגורמים הללו ולהבין אבל זה לא מפחית מהלחץ בו אני נתון.
המצב הזה מכניס אותי לפינה מתסכלת בגלל שאני מרגיש שיכולתי לחיות את חיי ב15 שנה האחרונות בצורה שונה לגמריי: עם הרבה יותר ביטחון עצמי, חופשיות, בגרות, חברים, חברות בקיצור חיים עשירים יותר. וזה מעציב ומתסכל אותי!
----איך אני משלים עם זה? (בבקשה להימנע מהמשפט "אין לך ברירה")------
הכרתי משהיא לא מזמן והיא קרובה לגילי ויצאנו לכמה דייטים וזה הולך סבבה ואני מקווה שאם הכל יילך טוב אנחנו נגיע לאינטימיות וכאן מגיעות שאר השאלות שלי:
1.קשה לי עם זה שהיו לה מאהבים איך אני משלים עם העובדה הזו?
2.איך אני מסתיר את העובדה שאני חסר ניסיון כשנגיע למיטה (בתקווה)?
בברכה
מתוסכל
שלום
דיי שאציין שעברתי את גיל 35 ואני עדיין חסר ניסיון מיני ע"מ להעביר את גדול המבוכה והצרה.
למצב זה יש מספר גורמים:
1. גדלתי בבית דתי (אני לא דתי עכשיו).
2.גדלתי להורים גרושים אצל אימא מאד שמרנית וחרדתית וכל מה שנתפס החושפני או מיני היה מוקצה מחמת גועל מבחינתה והיה אסור אפילו לחשוב על זה ולדבר על זה.
3.חוסר ביטחון עצמי בשפע.
4. דיכאון שהחל מתקופת הצבא ונמשך שנים ארוכות, עד לא מזמן למעשה.
5. בדידות חברתית.
בוודאי החברים בפורום זה יכולים להזדהות עם הגורמים הללו ולהבין אבל זה לא מפחית מהלחץ בו אני נתון.
המצב הזה מכניס אותי לפינה מתסכלת בגלל שאני מרגיש שיכולתי לחיות את חיי ב15 שנה האחרונות בצורה שונה לגמריי: עם הרבה יותר ביטחון עצמי, חופשיות, בגרות, חברים, חברות בקיצור חיים עשירים יותר. וזה מעציב ומתסכל אותי!
----איך אני משלים עם זה? (בבקשה להימנע מהמשפט "אין לך ברירה")------
הכרתי משהיא לא מזמן והיא קרובה לגילי ויצאנו לכמה דייטים וזה הולך סבבה ואני מקווה שאם הכל יילך טוב אנחנו נגיע לאינטימיות וכאן מגיעות שאר השאלות שלי:
1.קשה לי עם זה שהיו לה מאהבים איך אני משלים עם העובדה הזו?
2.איך אני מסתיר את העובדה שאני חסר ניסיון כשנגיע למיטה (בתקווה)?
בברכה
מתוסכל