עברתי באדום (כועס על עצמי)

• פותח הנושא And7
  • פורסם בתאריך

And7

New member
עברתי באדום (כועס על עצמי)

עברתי באדום היום נסעתי במעגל תנועה ועשיתי את הסיבוב והמשכתי ישר אבל מה אני רואה מולי פתאום שיש רמזור אדום קצת מוזר לשים שם רמזור אדום בכלל הצומת בנויה דפוק ומוזר לגמרי ! בכל מקרה זה מהרמזורים ש90 אחוז מהזמן ירוק ורק מידי פעם הם אדום עכשיו אני לא שמתי לב לרמזור אז בדקתי שאין אף אחד ונסעתי וזה המזל שלי ! עדיין כועס על עצמי ואני רוצה להפנות לזה יותר תשומת לב אני חושב שזה פעם ראשונה שזה קורה אבל עדיין לא נעים!

And7

New member
למרות שאח שלי שהיה איתי באוטו

טוען שהוא כן התסכל וראה אותי נוסע ובדיוק שגלשתי היה עוד צהוב והמשכתי ליסוע אני לא יודע אם להאמין לו אבל אני כועס על עצמי שלא ראיתי את הרמזור!

כעס בריא

זה טוב שאתה מעביר ביקורת על עצמך. כולנו טועים הבעיה שלא כולם מוכנים להודות בזה. אני מפיץ בימים אלה התחיבות אישית המופנית לכל נהג כדי להגביר את המודעות בכל רגע בנהיגה שכולנו מחויבים לקיים את חוקי התנועה ומעבר להם. לפי דעתי כאשר אדם מתחייב לדבר מסוים, אותה התחיבות תהווה בהרבה מקרים שומר לקיום החוקים (קובץ מצורף). סע בזהירות ובמודעות מלאה לסביבה. זה בידיים של כל אחד מאתנו לשנות את המצב, ולמנוע את התאונה הבאה.

Sepher

New member
עליתי על מדרכה

שלום לכולם אם כבר אנחנו במוזה של וידויים. זו הייתה סמטה חשוכה. לפני הנסיעה ניקיתי את המראה, אבל בכל זאת לא הצלחתי לסדר אותה לגמרי. דבר ראשון כי אין מים לניקוי מקדימה ואמרתי לאחותי שצריך לתקן את זה כי זה לא בטיחותי. בכל מקרה נסעתי כפי החוק אפילו פחות (40 קמ"ש) ומשום מקום הייתה שם מדרכה. עליתי עליה קצת ולא קרה שום דבר. אולם זה לא הדבר החשוב. הדבר החשוב שלא הייתי אחראי להגיד לעצמי שמשהו ממש לא בסדר עם הראייה במראה. אני דבר ראשון ביום ראשון על הבוקר אסע למוסך לנקות את המראה ולתקן את המים מקדימה. כמובן שלא אסע עם האוטו לשום מקום עד אז. מרגיש רגשות אשם! למדתי את הלקח שלי

wil

New member
ניסית להוסיף מים למיכל של השפריצרים

המהדרין שמים חומר ייעודי (להשיג באוטו-דיפו, פחות מ-20 שקל למיכל גדול), הקמצנים שמים מים מהברז עם חומר לחלונות/קצת סבון כלים. אם לא זו הבעיה - אולי החורים של השפריצרים סתומים מלכלוך ואבנית? לנקות עם סיכה או מזרק (הכי קטן שיש, לקנות בסופרפארם בכמה שקלים)

למעלה