עברתי באיזור אז קפצתי לאחל לכם סוף שבוע שקט ושבת שלום ממני רועי
ו ולנטינו לוי New member 4/2/05 #2 ../images/Emo16.gifשבת שלום../images/Emo16.gif שיהיה לכם סוף שבוע מצויין! אני אקדיש את הסוף שבוע הזה בעיקר למנוחה אמרו שגם ככה הולך להיות ממש גשום וסוער
../images/Emo16.gifשבת שלום../images/Emo16.gif שיהיה לכם סוף שבוע מצויין! אני אקדיש את הסוף שבוע הזה בעיקר למנוחה אמרו שגם ככה הולך להיות ממש גשום וסוער
ו ולנטינו לוי New member 4/2/05 #4 היי הגר../images/Emo24.gif מה מצב? אני יום ראשון אדבר עם המפקד שלי לגבי חופש ברביעי-חמישי הלוואי שיצא לנו להגיע להופעה של מיקה למרות שלא נראה לי שהוא יתן לי...
היי הגר../images/Emo24.gif מה מצב? אני יום ראשון אדבר עם המפקד שלי לגבי חופש ברביעי-חמישי הלוואי שיצא לנו להגיע להופעה של מיקה למרות שלא נראה לי שהוא יתן לי...
1 10 הגרי New member 4/2/05 #5 ניסיתי לברר בקשר למחיר הכרטיסים... באתר שלהם לא רשום מהו המחיר,ובטלפון הם לא ענו ושמו אותי על המתנה למשך הרבה זמן,אז ניתקתי.אני אנסה להתקשר שוב...
ניסיתי לברר בקשר למחיר הכרטיסים... באתר שלהם לא רשום מהו המחיר,ובטלפון הם לא ענו ושמו אותי על המתנה למשך הרבה זמן,אז ניתקתי.אני אנסה להתקשר שוב...
ו ולנטינו לוי New member 4/2/05 #6 אחלה../images/Emo140.gif נקווה שלא יהיה יותר מידי יקר למרות שבכל זאת, מיקה וגלי בהופעה אחת...
ש שרית7 New member 4/2/05 #8 למה אתם לא מדברים איתי חיילים? אולי אני יכולה לסדר לכם הזמנות תנו לי פרטים ואני אבדוק את זה בשבילכם
R roy gabay New member 5/2/05 #11 ולנטינו הסערה אתמול היתה אשכרה כמו צונאמי קטן -הייתי בת"א היה רוח חבל על הזמן