עברתי בדיקת מיפוי עצמות

cool 4u

New member
עברתי בדיקת מיפוי עצמות

לפי דרישת פרו"פ מילר ולפי התשובה אני רואה שיש ממצאים לא תקינים אבל אני ממש לא מבין מה זה אומר והייתי שמח אם תוכל לומר לי מה זה אומר ולהללן התשובה במפוי עצם לאחר הזרקת 30מיליקירי TC-MDP כולל בדיקת SPECT של אגן קיימת קליטה מוגברת באספקט מדיאלי 1/3 פרוקסמלי פמור ימין וקליטה מעט מוגברתבאלמנטיםאחוריים מימין של חולייה L5-S1שמודגמת בבדיקת ספקט בלבד. קיימת קליטה מוגברת ברקמות רכות באספקט מדיאלי קדמי של ירך ימין יתכן בשריר. מודגמות שתי כליות בגודל ומיקום תקין לסיכום קליטה מוגברת בפמור ימין כמפורט טיבה לא ברור . טראומה? קורטיקל דיספלזיה? אחר? מציעים קורלציה קלינית ורדיאולוגית. קליטה מעט מוגברת בחוליה L5-S1יתכן שינויים ניוונים או דלקתיים קליטה מוגברת ברקמות הרכות של ירך ימין יתכן פגיעה בשריר . טראומה? אני אודה לך על תשובתך

ayelety1

New member
"סבלנות,סבלנות,לא קונים בשום חנות."

מצטערת,לא יכולתי להתאפק.. אני משערת שהתשובה היא שלד"ר קרני,שעושה את עבודת הקודש בפורום בהתנדבות ובמסירות,יש וודאי עוד עיסוקים חשובים לא פחות..

m י כ ל

New member
מדוע שפרופ' מילר לא יענה?!

הוא דרש את ביצוע הבדיקה, כנראה בהמשך לבירור קליני מסוים מאחר והוא הרופא שלך, והוא זה שצריך להתייחס אל התוצאות בהקשר הנכון של ההיכרות שלו איתך והסיבות שהניעו אותו לבצע את הבדיקה. לד"ר קרני יש ים של מסירות, לב מלא רצון טוב, אבל אני די בטוחה שאין לו את היכולת העל אנושית לבדוק, לברר ולאבחן באופן וירטואלי מעל גבי הפורום הזה. בעיקר, הוא אינו חייב לנו דבר, בודאי שלא לעמוד בלוחות זמנים שקוראי הפורום קבעו. בהחלט. סבלנות נדרשת כאן, וגם, ברבים מהמקרים, פשוט פניה לרופא שהפנה אותך לצורך בירור התוצאות.

cool 4u

New member
אין לי בעיה להמתין בסובלנות

פשוט שרשמתי את ההודעה הייתי קצת בלחץ מהתשובה ויום לאחר שרשמתי ד"ר קרני הגיב פה להודעות ולא התגיב לשאלתי שלא תבינו אותי לא נכון אני לא בא לתקוף או להעביר ביקורת על ד"ר קרני אני פשוט מודאג ולחוץ מתוצאות הבדיקה. ולהיפך אני כמוכם מעריך מאוד את ד"ר קרני על פועלו בפורום זה

תגובה

אני מציע שתחזור עם הבדיקה לדר' מילר. המשמעות הרפואית האפשרית מצורפת אני מעדיף שלא לפרש את הבדיקה מעבר לכך.

למעלה