עברתי "בשלום" יחסית את יום ההולדת של דניאל

דנדוש2009

New member
עברתי "בשלום" יחסית את יום ההולדת של דניאל

דניאל נולדה היום לפני 14 שנה... ילדה מלאת חיים שנהנתה מכל רגע בעולם הזה למרות ההתמודדויות הקשות. לא סתם כתבנו על המצבה ששמחת החיים שלה תלווה אותנו לעד. מצד אחד לא רציתי לעשות "רעש" מיום ההולדת אך מצד שני כאב לי שהרבה לא זכרו (למעט המשפחה הממש קרובה). הלכתי לעבודה ורק יצאתי מוקדם ועליתי עם חברה טובה לבית הקברות. צרפתי את אחת התמונות שאני ממש אובהת

שרון123

New member
מקסימה../images/Emo99.gif

בשני ימי ההולדת שחלפו מאז שירדן נפטרה, אנחנו לקחנו חופש מהעבודה והקדשנו את היום לזיכרה. אני לא בטוחה שנמשיך עם המנהג הזה, אבל בינתיים היינו זקוקים לנצל את היום הזה לפסק זמן מהמירוץ. מכירה את תחושת הכאב כשאנשים שוכחים
ליבי איתך

דליה ח

New member
ילדה מתוקה....

דנדוש, זה מתבקש לכתוב על המצבה מה שכתבתם, אי אפשר שלא. גם אנחנו ציינו את זה על המצבה. לא מצאנו משהו חשוב יותר מזה לציין שם. התמונה שצירפת מקסימה, ונראה שדניאל המתוקה מאוד נהנית שם. בעניין יום ההולדת...... אני הגעתי למסקנה {אחת מני רבות, לאחרונה....}, שאני לא סומכת יותר על אף אחד שיזכור. אני דואגת להזכיר לכל מי שאני חושבת לנכון, ואם יש פעילות שלנו לציון יום הולדת, אז אף אחד לא יכול לשכוח. אולי זו חוצפה. אבל לפעמים החיים מכריחים אותנו להיות חוצפנים. מן הסתם, לאנשים שלא כל כך קרובים יש עיסוקים משלהם ולא תמיד אנחנו בראש מעיינם. אז מי שמאוד רוצה ליצור קשר, עזרתי לו לזכור, ומי שלא יוצר קשר למרות התזכורת, שיהיה בריא.....................

פזגורית

New member
מלאת קסם, ילדתך

משהו עובר כלכך ברור דרך התמונה הזו. דניאל נראית בה כלכך מוחשית ומסקרנת. זה באמת קשה כשאחרים חווים בצורה כלכך שונה מאיתנו חוייה שהיא כה מלאת עוצמה עבורנו. גם אני מתאכזבת מכך שרק אני זוכרת.. אני מבינה שכל אחד הולך בדרכו, ומה שאני חווה הוא יחודי לי. חיבוק

למעלה