עברתי היום צילום רחם.

מצב
הנושא נעול.

תישי

New member
עברתי היום צילום רחם.

עברתי היום צילום רחם.
התוצאה תקינה. הבדיקה קצת כאבה, אבל היתה מאד קצרה. גם הכאבים של "אחרי" היו מאד קלושים. אבל הייתי מאד מותשת. עייפות נוראית השתלטה עלי. ורבצתי אצל אמי כדי שתשמור על בני. כנראה שהמתח הנפשי שבו הייתי שרויה נתן את אותותיו...

טוב שכבר עבר וזה מאחוריך

עברתי היום צילום רחם.
התוצאה תקינה. הבדיקה קצת כאבה, אבל היתה מאד קצרה. גם הכאבים של "אחרי" היו מאד קלושים. אבל הייתי מאד מותשת. עייפות נוראית השתלטה עלי. ורבצתי אצל אמי כדי שתשמור על בני. כנראה שהמתח הנפשי שבו הייתי שרויה נתן את אותותיו...
טוב שכבר עבר וזה מאחוריך
תנוחי לך , תאגרי כוחות, ותמשיכי הלאה...

רחל5

New member
../images/Emo127.gifעכשיו רק נשאר

עברתי היום צילום רחם.
עכשיו רק נשאר
להכנס להריון. מה כבר ביקשתי... בשביל המתח הנפשי יש את הפורום הזה, ויש את האימייל שלי

טוב שאת אחרי ושהכל תקין ../images/Emo127.gif

עברתי היום צילום רחם.
טוב שאת אחרי ושהכל תקין

עכשיו אתם צריכים רק עוד לממש את הסטטיסטיקה המפורסמת על הריון בעקבות צילום רחם וזהו! אני מקווה שנחת לך ושרמת המתח ירדה. שיהיה בהצלחה בהמשך!

תישי

New member
תודה לכן ../images/Emo13.gif

טוב שאת אחרי ושהכל תקין

עכשיו אתם צריכים רק עוד לממש את הסטטיסטיקה המפורסמת על הריון בעקבות צילום רחם וזהו! אני מקווה שנחת לך ושרמת המתח ירדה. שיהיה בהצלחה בהמשך!
תודה לכן

מצב
הנושא נעול.
למעלה