עברתי היום 17.5.04 טסט שני

גילה או

New member
מזל טוב.

אתה יכול לקפל לכבוד זה דגם של מכונית ,או הגה ,או מפתחות......

yepeled

New member
קיפול של האוטו

מאיפה מתחילים? אם קיפלת אותו? האם יש לך רעיונות

giladznaor

New member
אני לא בטוח

שאפילו ג'ייסון קו יודע איך לקפל אותו. טוב, אז מן הסתם הוא בטח כן יודע, אבל הוא כתב שם שזה היה במקרה. אין שום מושג מאיפה להתחיל עם הדגם הזה. אני לא מכיר דגם אחר שקרוב לו בתבנית. אולי אם היו יותר תמונות מזויות שונות של המכונית...

thrall

New member
../images/Emo140.gif מזל טוב, למרות שאני רק צופה

פה בפורום

חומיחום

New member
דווקא חשבתי לבוא היום

ולא הצלחתי להשיג את מירי בטלפון ולברר איפה המפגש. שאלתי גם את גלעד נאור והוא לא בדיוק הצליח להסביר לי, אבל אני חושב שאני אגיע למפגש הבא, כי עד אז הרישיון יהיה בידי ללא מלווה למרות שאין כל כך קשר. את האמת שאני גם קצת ביישן, אבל על הבעיה הזאת אני יכול להתגבר. בקיצור אני מקווה לבוא למפגש הבא.

rosana

New member
גם אני ...

... היתי ביישנית ולא באתי שנה, עכשיו מצטערת. see you at the next meeting

גילה או

New member
בעניין הבישנות....

מדהים אותי לחשוב שאנשים מוכשרים כל כך יכולים להיות בישנים.ראיתי קיפולים שלך וראיתי קיפולים והמצאות של חומיחום(הדגל ,הבית,)ואני חייבת להגיד שאתם יכולים להתגאות! אני עקבתי מרחוק אחרי הפורום ולא העזתי לשלוח הודעות עד שראיתי את פירטי הכנס.פניתי במסר אישי למירי אותה הכרתי לפני מיספר שנים והיא עודדה אותי לבוא לכנס.הייתי בכנס וממש נהניתי לראות את כל האנשים מהאתרים ומהפורום ועוד הרבה אנשים מוכשרים.בכנס הבנתי שגם אם אני לא אחת מה"גאונים" אני יודעת לקפל ואשמח ללמוד עוד ועוד. לאחר הכנס הילדים שלי עזרו לי להיתמצא בשליחת הודעות,הפנייה לקישורים ואפילו שליחת תמונות. לגבי המפגש האחרון גם רציתי להגיע אך היתה לי ולבעלי התחייבות קודמת ולצערי לא יכולתי להגיע. אז לכל הביישנים-השמיעו קול!

נדמה לי

שג'ון מונטרול הוא אחד מהמוכשרים הגאונים והביישנים.
יובל נ.ב. בספר Issei Super Complex Origami יש תמונה של ג'ון מונטרול. מישהו ראה?

למעלה